Melyik nedves babatörlőkendő bizonyított nálatok a legjobban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 07:39
11/20 anonim válasza:
Én Felhő-t szoktam venni. Ez a neve, rózsaszín csomagolású és imádom.
12/20 anonim válasza:
Én a Gabit szeretem a legjobban.
13/20 anonim válasza:
Én is sokfélét kipróbáltam, de amelyik úgynevezett "márkás" azzal mindig befürödtem mert alig voltak nedvesek (pampers, neogranormon, dm-es), a Huggies meg ragad, sokszor ráragad a picim popsijára a szöszmösze. Nekem a Lidlis vált be, az olcsóbb ami kb 310 ft körül van 72 darabos. ez nagyon jó, jó nedves is:-)
14/20 anonim válasza:
Ha tehetném én mindig Niveát vennék, mert iszonyat jó illata lesz tőle a picinek, nedves is, mégsem csöpög.
Természetesen kipróbáltam már a dm-est, a happy-t, a neogranormont, a huggiest, a pamperst,..stb de kakinál mindegyikkből legalább 7-8 darabot elhasználok. (persze ez az én bénaságom..)
most neogr. van mert az a legolcsóbb a gyógyszertárban.
de én akkor is a níveára esküszök :)
15/20 anonim válasza:
Nivea, a DM-ben 3 csomagos multipack-ban szoktam venni.
17/20 anonim válasza:
Lidl-ös softinot használjuk!399ft,de ha akciós akkor 299 ft szokott lennni!!És nagyon jó!
18/20 anonim válasza:
Nivea a legjobb, csak nagyon drága, így éttértünk a dm-es fehérre.
19/20 anonim válasza:
Spar-os sensitive a kedvenc, néha dm-es.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Loptam is belőlük pár ötletet, mert írtatok olyat is, amit nem ismertem. Köszi!
2009. szept. 8. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!