Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nedves babatörlőkendő...

Melyik nedves babatörlőkendő bizonyított nálatok a legjobban?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 07:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az ár/érték arány a legfontosabb, akkor a tescos. A Pamperses tuti katasztrófa, a neogranormonos gyakran szinte száraz volt, a dm-es szintén. A tescosnál még nem szaladtam bele ilyen csomagba.
2009. szept. 8. 07:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
szia.Igazából mindeggy.azt vettem észre,hogy vannak olyan törlőkendők amik nem olyan nedvesek,el is határoztam hogy ebből többet nem veszek,aztán a vége felé megjött a nedveség.igy azóta csinálok egy csavart a popsitőrlökkel,mindig fejjel lefelé tárolom,igy a benne lévő nedvesség az első kendőkre folyik,igy mindig nagyon klassz,nedves a törlőkendő amikor használni kell,ezt minden márkánál csinálom,igy igazából nincs külömbség köztük,mindig az akcósból veszünk.próbáld ki.
2009. szept. 8. 07:46
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg baby dream, funny baby, gabi és neogranormon van itthon, mert a változatosság gyönyörködtet :)

És ezeket próbáltam még : dm-es, johnson"s, pampers, spar-os.

Ami bejött : Spar-os (400 ft)-elég nedves

Neogranormon (mindenholt akciós (volt)

De igazából a többire sem tudok rosszat mondani. Ellenben drágát nem vennék: nivea, pampers, stb.. ezeket mi is csak ajándékba kaptuk.

2009. szept. 8. 07:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy.

A DM-es kuponokra vettem (Babylove, Pampers) illetve a Neogranormont ami mostanában sok patikában akciós volt.

van még Nivea-s kuponom, de még nem váltottam be.

2009. szept. 8. 08:06
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igaza van az elöttem irónak, meg kell forditani a törlökendöt és nedves lesz. Nálunk a dm-es zöld vállt be, vagy a sláger most a Neogranormon mert az most a gyógyszertárba 250ft 1 csomag.
2009. szept. 8. 08:08
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kipróbáltam. A legnagyobbat a Pampers kamillásban csalódtam( narancssárga). Eddig a legjobban a Reálos(!) popsitörlő jött be, nagy méretű tényleg, vastag és elég nedves.A Aushanban kapható a Happy törlőkendő akkor vettünk amikor akciós volt, nagyon jó, de iszonyat drága nem akciósan.A DM-es és a Neogranormon nekem száraz volt, egy adag kaki után elhasználtuk a fél csomaggal.
2009. szept. 8. 08:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem csakis a jonshon aloes. nem kell aggodni, hogy kiszárad mire a fele kifony, nagyon jó nedves, eleve benne van a krém és jó ilata is van. akcióba 500ft db. használtunk még babadreameset az nem elég nedves.
2009. szept. 8. 08:14
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
dm es babylove zöld és a nivea!
2009. szept. 8. 08:22
 9/20 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Johnson´s aloe verás positörlőt szeretem a legjobban. Mi a 4-es csomagolást szoktuk megvenni, akciósan. A Pampers - szel nem vagyok annyira megelégedve, viszont a Niveas is jó szokott lenni. A fejreállításos dolgot én is kipróbálom. Hogy miért is nem jutott az eszembe? Nagyon jó ötlet! :)))
2009. szept. 8. 08:30
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

szia

nekem a Huggies Pure tetszik a legjobban, mert annak tenyleg nincs szaga. a tobbi akarmilyen jo illatu is legyen egy ido utan mar budosnek tunik.

2009. szept. 8. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!