Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fúrcsa dolgokat csinál a...

Fúrcsa dolgokat csinál a babám, miért?

Figyelt kérdés
Az én kislányom aki 6 hónapos lesz napok óta van a napnak olya szakasza, amikor elkezdi kapkodni a levegőt vagyis zihál és közben jár keze- lába és vigyorog közben és hangokat ad ki.Ez normális dolog, mert olyan fúrcsának találom,de amúgy egy élet vidám ,hisztis kisasszony.Általában akkor, ha úton vagyunk.És csinál olyanokat is mintha kakilna ,erőlködik ,de mégse.Van okom aggódni?
2009. szept. 7. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Egész testével kifejezi az érzelmeit :) Teljesen normális.
2009. szept. 7. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam még mai napig csinálja,pedig 10 hós már.Ilyenor nagyon örül valaminek.
2009. szept. 7. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is volt hogy olyan hangokat hallatott mintha folytogatnánk, de aztán elmúlt és kitalált valami más szórakozász... játszik a hangokkal..
2009. szept. 7. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak kommunikálni, "sztorizni" próbál. Teljesen rendben van, kislányom is csinálja.
2009. szept. 7. 21:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én lányom szintén 6 hónapos, és ugyanezt csinálja, én is aggódtam már emiatt. Köszönöm a kérdést és a megnyugtató válaszokat:)

Mellesleg az enyém főleg akkor "zihál", mikor nagyon akar csinálni valamit: mondani valami újat, vagy új mozgást bemutatni:) Erőlködni meg akkor szokott, amikor üldögél, és tényleg olyan, mintha kakilna:)

2009. szept. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!