7 hetes fiam nem hajlandó egyedül, magától elaludni, csak karban ringatva. Keveset alszik és éberen. Más is küzd hasonló problémával?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 17:14
11/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Szélcsövet próbáltam. Szél még egyszer sem jött rajta, de 10 mp múlva kakis lett minden.:-) Tápszert már annyit kipróbáltunk, hogy az orvos nem is szívesen ír fel már másikat. (szerinte nem jó, ha váltogatjuk) Én pedig úgy döntöttem, hogy addig keresgélek, amíg jót nem találok. Most a Novalac AC-t esszük, ami kimondottan hasfájós babáknak van. Csak éppen beszerezni nehéz.
A 4 órás etetést nem tudom betartani. 3 óránként olyan cirkuszt rendez, hogy már nem tudnám tovább semmivel lekötni. Neki pontosan 3 óránként kell a kaja.
2009. szept. 8. 21:48
12/13 anonim válasza:
Szia!
Úgylátom mindent megteszel, megpróbálsz amit lehet. Akkor sok kitartást és türelemet kívánok, nemsokára könnyebb lesz.
13/13 anonim válasza:
Szia,ugye elmúlt a kritikus időszak?Ha olvasod,ird meg mikor lett könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!