Pelussal kapcsolatban kérdeznék. Kisfiam 16 hónapos, kb 12 kg. Este lefekvéskor megiszik 3 dl tápszert, éjfél körül kb.1,5 dl teát,2-3 körül megint 3 dl tápszert. Milyen pelus bírna el ennyi pisit?
Huggiest használt a kislányom bár nem ivott ennyit.
Off: rákérdeznék az orvosnál, hogy normális-e, hogy éjjel ennyit iszik, ez nagyon sok. Majdnem másfél évesen már nem kéne 2-kor felkelnie, hogy 3 dl tápszert megigyon. Mit eszik vacsorára? Adjál neki kenyeret, felvágottat, akkor nem fog legalább tápszerért felkelni és nem ázik át a pelus.
A Huggies a fiam hátsóját rákvörösre marta.
Liberó!!! Egyébként az én kisfiam is ennyit ivott, kutya baja. Napközben Rossmanos pelus volt rajta, éjjelre kapta a Liberót, nagyon ritkán ázott át!
Amikor a rágófogak jöttek, akkor szokott rá az éjjeli teázásra, azzal nyugodott meg, ez azóta megmaradt, bár folyamatosan fogzik. A tápit meg azért eszi ilyen korán, mert napközben elég keveset eszik (kap kenyeret is, husit is), és gondolom hamarabb megéhezik a "reggelire".
Eddig a 4-es pamperst használtuk, vettem 4+ -ost, de nem sokkal nagyobb, így nem segített a helyzeten. Megpróbálom az 5-ös liberót, hátha. A 7-es szerintem nagyon nagy lenne. Köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!