Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 honaposnak bèbikomp?

7 honaposnak bèbikomp?

Figyelt kérdés

vegyek vagy ne vegyek 7 honapos kislànyomnak bèbikompot?

egyedul felul ha ez szàmit valamit.

2013. febr. 16. 11:23
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ne vegyél,az csak korlátozza mozgásfejlődését,legalábbis szerintem.
2013. febr. 16. 11:25
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Biztos lesz aki rácáfol de én úgy tudom anélkül jobban ügyesedik a baba. Mi nem vettünk.
2013. febr. 16. 11:25
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
en sem vennek,az orvosunk is ellenzi.
2013. febr. 16. 11:27
 4/10 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors vàlaszokat.
2013. febr. 16. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:

A mai kutatások szerint a komp káros hatással van a gyerekek mozgásfejlődésére. Bár, én is használtam kompot, de eddig nem tűnt fel semmi extra a járásukban, szépen mennek. 3 éves és 20 hónaposak a gyerekeim.

De a járássegítőket ajánlják jobban, nekünk is volt, de nem használták a gyerekeim, azt vettem észre, hogy félnek, hogy azt fogják meg és tolják, nem érezték magukat biztonságban, mikor még csak járni tanultak. Miután megtanultak járni, örömmel tologatták.

De az biztos, hogy egészségi szempontból a járássegítő sokkal jobb!

2013. febr. 16. 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az a baj a bébikomppal, hogy nem érzékeli, hogy be is ütheti magát, nem lesz veszélyérzete, mert az mindentől megvédi

anélkül sokkal ügyesebben és hamarabb fog fejlődni a mozgása.

2013. febr. 16. 11:31
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem tesz jót a babáknak a komp, olyan mozgásra készteti-kényszeríti, amire az idegrendszere még nem érett.

Én nem vettem, nem is vennék.

2013. febr. 16. 11:35
 8/10 A kérdező kommentje:
igen èn is tudom hogy art a gerincènek,ezèrt nem akartam venni idàig.most valamièrt elbizonytalanodtam. (a kèt nagyobb gyermekem hasznàlta,eddig nem làtom hogy àrtott volna.)viszont annyit olvasom hogy nem jo,meg nem kène hasznàlni.asszem alszom rà mèg pàrat. :)
2013. febr. 16. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Na,valakinek mas dolga sincs,csak a lepontozas.Ennyi örömöd legyen az eletben!
2013. febr. 16. 12:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy a másik két gyerekednek nem lett tőle semmi baja, nem jelenti azt, hogy a harmadiknak sem lesz.

Nyilván nem minden babának okoz problémákat a bébikomp, de van, akinek okozHAT, ezért szerintem nem éri meg kockáztatni.

2013. febr. 17. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!