7 honaposnak bèbikomp?
vegyek vagy ne vegyek 7 honapos kislànyomnak bèbikompot?
egyedul felul ha ez szàmit valamit.
A mai kutatások szerint a komp káros hatással van a gyerekek mozgásfejlődésére. Bár, én is használtam kompot, de eddig nem tűnt fel semmi extra a járásukban, szépen mennek. 3 éves és 20 hónaposak a gyerekeim.
De a járássegítőket ajánlják jobban, nekünk is volt, de nem használták a gyerekeim, azt vettem észre, hogy félnek, hogy azt fogják meg és tolják, nem érezték magukat biztonságban, mikor még csak járni tanultak. Miután megtanultak járni, örömmel tologatták.
De az biztos, hogy egészségi szempontból a járássegítő sokkal jobb!
az a baj a bébikomppal, hogy nem érzékeli, hogy be is ütheti magát, nem lesz veszélyérzete, mert az mindentől megvédi
anélkül sokkal ügyesebben és hamarabb fog fejlődni a mozgása.
Nem tesz jót a babáknak a komp, olyan mozgásra készteti-kényszeríti, amire az idegrendszere még nem érett.
Én nem vettem, nem is vennék.
Az, hogy a másik két gyerekednek nem lett tőle semmi baja, nem jelenti azt, hogy a harmadiknak sem lesz.
Nyilván nem minden babának okoz problémákat a bébikomp, de van, akinek okozHAT, ezért szerintem nem éri meg kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!