Hàny cipo kell a babànak nyàrra? Kell zàrt cipo is vagy èlèg a szandàl?
Figyelt kérdés
Kisfiam àprilisban lesz 1 èves, màr felàll a bùtorok mellett, de mèg nem lèpeget.Szerintem màjus- jùnius elott nem indùl el.Milyen cipot vegyek neki szandàlt vagy zàrt cipot is ill. ti szabadidoruhàhoz milyen cipot adtok rà, rendes utcai cipot vagy sportcipot?2013. febr. 14. 14:13
1/7 anonim válasza:
Neked hany cipod van? Az en gyerkeimnek legalabb 3 par van nyarra. Sznadal, zart eso idejere, papucs vizezeshez. Sot van egy puhatalpu is az udvaron szaladgalni. Ennyi a minimum, ennek kevesebbet nem tudok elkepzelni.
2/7 anonim válasza:
Kell nyitott és zárt is. Zárt az esősebb időkre vagy estére hűvösebb időben, szandál a kánikulába. Mehet rendes cipő is szabadidőhöz.
3/7 anonim válasza:
Az én lányom tavaly töltötte az 1-et, nekünk nyárra egy szandink volt és egy sportcipőnk, de mindkettő magas szárú volt, hogy fogja a bokáját!
4/7 anonim válasza:
3. vagyok
Ja, és volt papucsunk is, azt elfelejtettem írni!
5/7 anonim válasza:
Olyan szandált vennék,ami tartja a bokáját,kell zárt cipő is esőbe,vagy hűvösebb időkre.Szabadidőruhához sportosabb cipőt vennék.
6/7 anonim válasza:
Az én lányom is március végén lesz 1 éves. Ő mondjuk már lépeget a bútorok mellett, de én 2 cipőt tervezek venni. Egy teljesen zártat, és egy szandált...természetesen mindkettőt olyat, ami fogja a bokáját. Sportcipőt nem fogok külön venni, szerintem a zárt cipőt is fel lehet venni szabadidőrucihoz is, hiszen olyan kis édesek...
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a vàlaszokat! Mindenkèppen magasszàrura gondoltam èn is. Akiknek papucsa is volt tudott benne menni a baba?
2013. febr. 14. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!