5/6 honappos babàdrol mesèlnèl?
Figyelt kérdés
az èn kislànyom mèg "csak"hasrol hàtra fordul,ès korbe-korbe tud mozogni/màr ha akar.../kanàllal szèpen eszik,a hozzàtàplàlàs elejèn vagyunk mèg.igèny szerint szoptatom.
jo alvo,egyedul elalszik,csak a kozelèbe kell legyek,imàd furodni,pelenkacserènèl nem sir.nagyon mosolygos èrdeklodo baba.
ès te kisbabàd?
2012. dec. 13. 18:26
1/11 anonim válasza:
Az enyém máég csak körbe-körbe mozog és 5 hónapos múlt. Egyébként érdeklődő, türelmetlen baba :) Iszonyatosan rossz evő, amikor beszélgetünk vele, lelkesen válaszol és mosolyog. És imád aludni.
2/11 A kérdező kommentje:
koszonom a vàlaszod :)
2012. dec. 13. 19:25
3/11 anonim válasza:
Az én fiam 6 hónapos múlt.Hátról hasra forog,vissza nem.Mászik,2 napja felállt egyszer,de azóta sem,ami nem is baj,mert féltem,h elesik mivel nem tud ülni.Nagyon mozgékony és eleven.Enni szeret,öltözni nagyon nem,pelenkázásnál meg elmászik ezért nem szereti.Foga még nincs,2-3 napja kezdett el fogzani igy eléggé nyűgös mostanában.Igény szerint szoptatom.
4/11 A kérdező kommentje:
koszonom neked is :) mekkora kulonbsègek vannak a babàk kozott :)
2012. dec. 13. 20:16
5/11 anonim válasza:
A kisfiam most töltötte a 6. hónapot, 4 hónaposan már hasról hátra fordult, de csak 2 napja fordul hátról hasra. Nagyon sokat jár a lába (állandóan "menetel"), és imádja a csörgőt rázni. Pár napja nem nagyon szeret enni, és a ciciről is leszokott szinte egyik napról a másikra, úgyhogy 6 hónap szoptatás után tápszerre váltottunk. Sokat nevet, hangosan kacag, és minden érdekli, mindent meg akar fogni, nyúl a dolgok után, és nagyon szereti figyelni azt aki beszél. Szereti a társaságot. Ő is utál öltözni, viszont imádja, ha énekelek és ha az apja gitározik neki.
6/11 anonim válasza:
Az én Kisfiam 5 hónapos, 3 napja fordult először magától hasra, azóta állandóan ezt csinálj. Persze hason nem szeret lenni, úgyhogy akkor elkezd sírni (pedig vissza tud fordulni), visszafordítom, majd újra hasra fordul, sírás és így tovább :). Jobbra balra fordulás oldalra nagyon megy, úgy alszik el. A fejét fekvő helyzetből már emelgeti. Fürdeni imád, szintén mosolygós érdeklődő baba, nevetgél, sikongat, megtanult berregni :). Emellett elég hisztis is. Rossz alvó, többnyire egyedül alszik el, de előtte hisztizik, ha nem megy, akkor kézben azonnal. Napközben 3-szor 30 percet alszik, este 8-tól reggel 5-6-ig kb 10 ébredéssel alszik. Babakocsizni nagyon szeret, akkor jókat alszik. Enni alig eszik, úgy kell mindent belekönyörögni. Tápszeres.
7/11 A kérdező kommentje:
nektek is koszonom a vàlaszokat.elfelejtettem megkèrdezni,milyen sulyban van a baba?mi kedden voltunk mèreckedni 7230 gr,3020 gr-al szuletett.az utolso 3 hètben csak 250 gr -ot hizott,de remèlem vàltozik a dolog.
2012. dec. 14. 19:53
8/11 anonim válasza:
6. vagyok. 3510-el és 55 cm-el született, most 6700 és 68 cm
9/11 anonim válasza:
1. vagyok, 2800 g-mal született, most 5 és fél hónaposan 6900 g. Az utolsó 3 hétben 210 g-t hízott, de fényevő a gyermek, úgyhogy boldog vagyok ettől a hízástól is, mivel napi maximum 400 ml tápot tudok beleimádkozni.
10/11 anonim válasza:
2-es vagyok:3900grammal és 52cm-el született a fiam.6hónaposan 8.2kg és 70cm volt.Azóta másfél hét telt el,azóta nem mértem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!