Fogzás miatt nem eszik?
Figyelt kérdés
4,5 hós fiam pár napja alig eszik.Igazából már szinte csak álmában lehet megetetni.Már észre vettem h be van dagadva az ínye és látszik már alatta a kis foga.Irtózatosan rág mindent viszont a nyála nem nagyon folyik.Lehetséges h sok nyálat nyel és azért étvágytalan?2013. febr. 15. 21:05
1/2 anonim válasza:
Szia, akár a fogzás miatt is lehet.
Először én is a fogára gyanakodtam, de az enyém is pont 4,5 hósan kezdte el ezt, hogy álmában volt etethető, napközben 50-60 ml-ket evett 4 óránként. Most 7 hós, foga még nincs és kicsit jobb a helyzet, már normálisabban eszik.
Bár Nálatok be van dagadva az ínye, nálunk nem volt, csak egyfolytában nyálzik és minden ujjával a szájában matat (azóta is).
2/2 anonim válasza:
Ne aggódj, az inye miatt van szerintem.Lehet eltart pár hétig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!