Van olyan akinek a férje délután dolgozik (13-22, vagy később)?
Szia!
Párom 3 műszakban dolgozik. 06-14-ig, 14-22-ig (ami éjfél szokott lenni) és 22-06-ig.
Ezen a héten pont délutános, de túlórázik, így déltől éjfélig dolgozik. :(
Kislányunk 15 hetes, kertes házban lakunk, aminek külön épületben van a konyhája, és a kazán is. Mivel fával fűtűnk, így a tűzről is gondoskodnom kell.
Az ebédet rendeljünk, napi 650 Ft. Olcsóbb, mintha főznék, de a külön konyha miatt nem is vállalom, amíg ilyen pici a baba.
Délelőtti alvásnál szoktam kitakarítani hetente egyszer. Délutáni alvás során elmegyünk sétálni, boltba, ügyeket intézni. Haza érünk 16 óra körül, akkor elmosogatok, begyújtok, fát hordok be, kiszellőztetek stb, 17-ig alszik, utána kajcsi van. Ilyenkor nagyon jól el van egyedül, el tudok menni tusizni, csinálok valami kaját, azt felhozom és a szobában megeszem. Annyira hagyom még magára, hogy leszaladok megnézni a kazánt.
Elég nehéz egyedül, de ez van. Ha párom itthon van, akkor ő megcsinál mindent, nekem annyi dolgom van, hogy a babával legyek! :)
Kérdező! Nálatok hogy megy?
Még most sincs itthon...
6 - os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!