Mikortol lehet a babanak adni kekszes teat? Meg mennyi teat szabad neki meg innia?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 13:51
11/14 anonim válasza:
Én egyből értettem mit kérdez.Miért kell cikizni?
12/14 anonim válasza:
Aki szerint kekszes-tejes teát ihat egy 2 hónapos, annak nyilván nem ciki a kérdés sem.
13/14 anonim válasza:
Miért,szerinted régen mit adtak a babának aki nem szoptatta? Nem hiszem,hogy mindenki a könyvek és védőnők utasításai szerint etet.És nem is minden baba egyforma.Ha nem kell neki semmilyen tápszer vagy kiütéses lesz tőle és nem tudod szoptatni akkor mit adsz? Valamit csak kell ennie!
14/14 anonim válasza:
Elég baj az, hogy régen ilyet kaptunk én pl. allergiás is vagyok, amire csak lehet. A Kérdező meg nem írt olyat, hogy nincs teje, vagy a babája nem bírná tápszert.
Kedves Kérdező!
Kekszet kb. 5-6 hónapos kortól lehet óvatosan kis adagokban belekeverni pl. gyümölcspépbe. Tejet 1 éves kor után. Bizonyos fajta teákat elvileg lehet, de nem minden orvos ért ezzel egyet. Az enyém szerint csak vizet (forralt és lehűtött csapvizet, vagy babavizet) lehet adni. A baba majd eldönti, hogy mennyit kér. Anyatej mellett egyáltalán nem szükséges tea, vagy víz, tápszer mellett sem kötelező, de lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!