Milyen autósülést ajánlotok egy 8 kg-os 74 cm-es 10 hós babának? Tökéletesen ül már, azzal nincs gond!
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, mi a véleményetek. 0-18 kg? vagy már a 9-18, esetleg 9-25-kg-os, persze dönthető? Ja és persze milyen fajtát?
Köszi a segítséget!
2013. febr. 14. 09:39
1/14 anonim válasza:
Mindenképp 9-18 kg-s kategóriát vennék a helyetekben, de a márkát már félve írom le, mert mindig lepontoznak, ha kifejtem a személyes véleményemet:-( Inkább úgy mondom, hogy nekünk Besafe iZi Comfort X3 volt, de kinőtte már a kisfiam, most vettünk neki ugyanebből a márkából 15-36 kg-sat.
2/14 anonim válasza:
Szia!Mi 0-18-as dönthetőt vettünk.Szerintem a következő méret még elég nagy lenne.Háttal van bekötve ,10 hós múlt,10 kiló,és 77 cm.
3/14 anonim válasza:
Anno én is feltettem ezt a kérdést,és 0-18-ast "javasolt" mindenki:)
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Én 0-18kg-sat vennék, de pl. a sógoromék lánya nagyon pici volt, így amikor ő már ült és nem maradt meg a hordozóba (6kg volt akkor), ők ugyan azt az ülést vették, mint az első, és abba ültették... Most se túl nagy 2 éves és 9kg... Ők nagyon szeretik azt az ülést! Nekünk nem olyan van, így pontos véleményt nem tudok adni... De alsó kategóriás Naniát semmi képen ne vegyél... Ha megteheted 60ezer alatt ne vegyél ülést, mert az olyan is!
6/14 anonim válasza:
5. vagyok!
A párom nagyon utána nézett az ülés dolgoknak, mielőtt vettünk és az isofixnek semmi haszna még ennél a súlynál, majd a nagyobb ülésnél lesz lényeg!
7/14 anonim válasza:
Így van, ahogy az utolsó írja. Ennél a kategóriánál, legalábbis a miénknél még tök fixen be van kötve az ülés az autó biztonsági övével, de a 15-36-os kategóriát már csak simán rárakják az ülésre, ami fékezésnél előredől és teljes súlyával nyomja a gyerkőcöt, itt már isofixes verziót vettünk mi is. Üdv, 1. voltam.
8/14 anonim válasza:
Alig vártam, hogy leszólják a Nania ülést!! Azért írtam, mert hátha a kérdezőnek nincs 60 ezre ülésre.
De ha van, akkor tényleg olyat vegyél. Amúgy egy ülés biztonságát nem az ára határozza meg!!
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Mi a 9 kilós 12 hónaposomnak 9-18-ast vettünk!
És én is azt javaslom,hogy minőséget vegyél! Mi pl. mivel nem volt rá 70 ezrünk, egy kiváló állapotban lévő, használt Römert vettünk 25 ezerért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!