Ha valakinek 9 hónaposan állt fel a babája ő mikor indult el? Vagy mikorra várható? Csak kíváncsiság
7 hónaposan állt fel, 8 hónaposan oldalazva ment a bútorok mellett.
1 Szülinapja után 2 héttel reggel még az ágy, fal mellett ment, délután átsétált egyik szobából a másikba kapaszkodás nélkül!
Én lányom is 7 hónaposan állt fel.Kb 1 hónap múlva már bútorok mellett közlekedett.9 hónaposan már ment pár lépést egyedül, 10 hónaposan pedig már szaladgált.
A mozgásfejlődése hihetetlen gyors volt, viszont így 2 évesen még mindig nem akar beszélni... :(
Ki ebben, ki abban jó.. :)
6.55!
Nagylányom 2 évesen éjjel-nappal szobatiszta volt, de még halandzsázott javából:) Még azután kezdtek érthetővé válni a szavai:)
Nekem akkor azt mondta a szakember, hogy egyszerre általában csak 1 terület fejlődik intenzíven.
A kérdésre válaszolva pedig:
Nagylányom 9hósan állt fel, rögtön sétált kapaszkodva, de önállóan majd 13 hósan kezdett el menni.
Kicsilányom 8 hósan felállt, másnaptól sétál a bútoraink mellett, azóta is itt tart:)
6.55-ös vagyok!
Köszönöm a tapasztalati biztató szavakat! :)
Remélem, hogy lassan már beszélgetni tudok a lányommal, mert egyenlőre úgy néz ki, hogy ő akar megtanítani a kis saját nyelvén.. :) De annyira nem aggódok, mivel orvosnak is mondtam, és egyenlőre nem mondott rá semmit.
Bocsi az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!