Ha a Dévényesekhez viszem a babámat állapotfelmérésre és van a gyerekorvostól beutaló, akkor ingyenes lesz? A kezelésekért kell fizetni?
Mindenképp vidd neurológiára, mert csak az a doki tud pontos diagnózist írni. Utána, hogy hogyan kezelteted, az már magán ügy a doki számára.
Mi járunk az OEP támogatott tornára is, dévényre is, már közel 6 hónapja. Ahogy írtam az emelt családi nagyjából fedezi ezeket a költségeket, 23.000 Ft. Az ehhez szükséges papírokat is csak a neurológus állíthatja ki. Szerintem menj mindenképp.
Jó egészséget!
Nálunk Pécsett 50 perc 4ezer. A klinikai gyógytornász megmutatta milyen gyakorlatokat és hányszor kell otthon naponta megcsinálni.
Mondjuk akkor érdekes gyerekorvosotok van, mert ő első alkalommal minden beutalót megírt: az első látogatása 3 napra a hazajövetelünk után volt, az első 2 hétben hetente 1x kijött és hozta a beutalókat, nekem csak időpontokat kellett kérnem.
köszönöm! már van időpont neurológiára, ott megpróbálok beutalót kérni a gyógytornára.
viszont az emelt családit nem is tudtam, hogy van..
az baj, hogyha előbb viszem dévényes gyógytornászhoz és utána a neurológiára?
így vannak már az időpontok. a dévényes tornászt nem akarom lemondani, mert nála sincs, csak később hely..
Nekem is hamarabb látta a dévényes.
Nem gond.
Te vagy az anyukaja,a döntés,valasztas joga a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!