Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a Dévényesekhez viszem a...

Ha a Dévényesekhez viszem a babámat állapotfelmérésre és van a gyerekorvostól beutaló, akkor ingyenes lesz? A kezelésekért kell fizetni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 15. 03:26
1 2
 11/16 Gyönyörűséges ***** válasza:

Mindenképp vidd neurológiára, mert csak az a doki tud pontos diagnózist írni. Utána, hogy hogyan kezelteted, az már magán ügy a doki számára.

Mi járunk az OEP támogatott tornára is, dévényre is, már közel 6 hónapja. Ahogy írtam az emelt családi nagyjából fedezi ezeket a költségeket, 23.000 Ft. Az ehhez szükséges papírokat is csak a neurológus állíthatja ki. Szerintem menj mindenképp.

Jó egészséget!

2013. febr. 16. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Nálunk Pécsett 50 perc 4ezer. A klinikai gyógytornász megmutatta milyen gyakorlatokat és hányszor kell otthon naponta megcsinálni.

Mondjuk akkor érdekes gyerekorvosotok van, mert ő első alkalommal minden beutalót megírt: az első látogatása 3 napra a hazajövetelünk után volt, az első 2 hétben hetente 1x kijött és hozta a beutalókat, nekem csak időpontokat kellett kérnem.

2013. febr. 16. 14:21
 13/16 A kérdező kommentje:

köszönöm! már van időpont neurológiára, ott megpróbálok beutalót kérni a gyógytornára.

viszont az emelt családit nem is tudtam, hogy van..

az baj, hogyha előbb viszem dévényes gyógytornászhoz és utána a neurológiára?

így vannak már az időpontok. a dévényes tornászt nem akarom lemondani, mert nála sincs, csak később hely..

2013. febr. 16. 17:24
 14/16 anonim ***** válasza:
Mint írtam, én előbb vittem Dévényes tornászhoz, minta a neurológiára.
2013. febr. 16. 18:46
 15/16 Gyönyörűséges ***** válasza:

Nekem is hamarabb látta a dévényes.

Nem gond.

Te vagy az anyukaja,a döntés,valasztas joga a tiéd.

2013. febr. 16. 20:48
 16/16 A kérdező kommentje:
ja, oké, akkor megnyugodtam. :)
2013. febr. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!