Ha a Dévényesekhez viszem a babámat állapotfelmérésre és van a gyerekorvostól beutaló, akkor ingyenes lesz? A kezelésekért kell fizetni?
Elmondom, hogy velünk hogyan volt, de kérlek nézz utána az oldalukon vagy hívd fel őket, hátha azóta változott valami - ez 3 éve volt.
Szóval: nekünk nem volt hozzájuk beutalónk. Ilyenkor megadják a lakhelyedhez legközelebbi szakemberük számát (vagy ha név szerint ragaszkodsz valakihez, akkor azt). Mi a lakásán kerestük fel őt, és a továbbiakban is oda hordtuk a gyereket. Nem kért nagy összegeket, pedig elég felkapott volt, volt aki külföldről hozta hozzá a gyerekét. Sokat beszélgettünk, és szóba került, hogy nem állunk valami fényesen anyagilag. Onnantól kezdve volt, hogy kevesebbet kért, vagy néha nem fogadott el pénzt a kezelésért.
Ő mesélte, hogy akinek beutalója van, annak valóban teljesen ingyenes a Dévény módszer akkor, ha BEJÁR A KÖZPONTJUKBA, ami akkor a Széll Kálmán tér környékén volt. Mi például olyan messze lakunk onnan, hogy ha ott ingyen kezelték volna, a közlekedésre többet költöttünk volna. Így 10 perc alatt értünk a kezelések helyszínére. De persze más a helyzet, ha mondjuk budapesti vagy és amúgy is van kismamabérleted (ha még létezik ilyen).
Remélem, tudtam segíteni, mielőbbi javultást kívánok! :)
Debreceni vagyok,van orvosi papirom a picurkam allapotarol.
Dévény tornaért külön fizetek.
Az alapítvanynal erdeklödhetsz,de csak pesten vannak.
Vidéken,nagyvarosokban mindenkepp fizetösa
Ha gy.neurológus megallapított vmit a babadnal kérdezz ra az emelt cvpaladi potlekra. Nekünk jar. Reszben fedezi a dévényt.
kismamabérlet van, de azért a széll k. tér hozzánk sincs túl közel babakocsival. :)
de ha ingyen lesz, vagy olcsóbb, akkor megoldom valahogy.
igen, azt néztem, találtam egy gyógytornászt, ott 30 perc 4000 körül van. szerintem nagyon horror. és közben mennék majd a dévényesekhez is, akkor nagyon úgy néz ki.
reménykedem, hogy elég lesz pár alkalom.
még nem voltunk neurológián.
ja, csak hogy valami "jót" is mondjak: korababám lett (2650 g) 36. hétre született, elvileg minden ok volt, de csesztek beutalót adni bárhová is, csak úgy, hogy kisírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!