Használja valaki a Lactiv baby-t (ami a babacsomagban volt)?
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 17:29
1/8 anonim válasza:
Én magam ittam meg! :) Nem hiszem,hogy ilyen picinek szüksége lenne ilyesmire! :)
2/8 A kérdező kommentje:
felnőtteknek is lehet? mondjuk hülye kérdés:)
hogyan adagoltad?hány csepp naponta?
2013. febr. 14. 17:35
3/8 anonim válasza:
Cseppenként kellett volna? :) Jó én meg ittam 2 szerre mert nagyon rossz volt a gyomrom és hátha segít! :) Azt hiszem segített valamennyit! :)
4/8 anonim válasza:
Én használtam a fiam kapta meg egy ovis hasmenés járvány után. De ha a pici elkapta volna tőle, neki is adtam volna. Felnőtt is használhatja, csak mivel gyermekeknek való kiszerelés, így nem igazán hatásos.
5/8 anonim válasza:
Igen!Tegnap kapta meg a férjem (véletlenül).Neki megoldotta a hasmenését.:-)
6/8 anonim válasza:
Igen, nyugodtan lehet használni. A 2 éves Lányom és a 4 hónapos Fiam is kapta, amikor a Lányom hazahozott a bölcsiből egy hasmenéses vírust. 1 üveg 1 adag a pici babáknak is! De egyébként lehet nekik Normaflore-t is adni. Ezek olyan bacik, amik erősítik az emésztőrendszert!
7/8 anonim válasza:
Igen jó, csak tejérzékeny babáknak nem szabad adni. Nekik Protexin Restore jó. Annak írom aki nem tudja, hogy milyen jók a probiotikumok. Fertőzés kapott a babám és tejérzékeny lett, antibiotikum kínyírta a az enzimjeit, (emésztés). Szóval minden nap adjuk neki, mert az anyatej és a Protexin visszapótolják, és vszínű elmúlik a tejérzékenység.
8/8 anonim válasza:
előző vagyok. 1 üveg egy alkalom. 7-s kiszerelésben lehet venni és kb. 1600Ft körül van. 5-féle hasznosbacit tartalmaz. Protexin restore 3700 Ft 15 tasak, és 15-féle hasznosbaci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!