Rossmann, Dm tápszereit használja valaki? Milyen? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 12:45
1/9 Jégtánc válasza:
Szia,
mindkettőt eszi a lányom,teljesen jók.Rossmannos most le van árazva,500gr 900FT DM-es 1200FT körül van.
2/9 A kérdező kommentje:
És szerintem nem sokkal rosszabb, mint pl egy Milumil?
Eddig ezt kapott (10 hónapos), vajon nagyon nagy eltérés van köztük? Merjem neki adni?
2013. jan. 29. 13:25
3/9 anonim válasza:
Szia bocsánat és ez melyik tápszer 1.vagy 2
Nekem 2 táp kéne pont most keresek olcsót!!
Akkor jók a rossmanos és Dm es sajátmárkásai??
Köszönöm
4/9 Jégtánc válasza:
Nem tudom milyen a többi,8 hónapos kora óta ezeket issza a lányom,most lesz 1 éves .Február 1-ig lesz akciós a rossmannos tápszer.2-re is vonatkozik.Mi már a 3-ast használjuk
5/9 anonim válasza:
7 hónapos kora óta a DM-es tápszert veszem. 2-es tápszer 900 gr 1399 FT, fiam már 3-ast eszik az 10 hónapos kortól van 600 gr 1299 Ft, plussz ha van végösszegi kedvezményem akkor még olcsóbb. Fiam nagyon szereti, előtte milumilt evett, de ezt is elfogadta rögtön.
6/9 anonim válasza:
Juj nagyon szépen köszönöm kedves utolsó, van tegnap hoztam fel a póstaládából a párom 6 db 10% os kupont!
900 gr 1400ft csodálatos jaj dejó!!
7/9 anonim válasza:
Jó mindkettő,de a dm-es nem lesz kb. áprilisig valami váltás miatt azt mondták így én már nem is kaptam a boltban,ezért vettem rossmannost és ugyanúgy megeszi, mi 3-ast használunk már.Sajnálom hogy nincs a dm-es pedig bejártuk az összes dm-et (Pécs).
8/9 anonim válasza:
Mi a neve a Rossmanosnak??
Mert azt senki nem irja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!