Miért mond mindenre mást a védőnő, mint amit a mai friss kutatások alapján olvasok?
Miért mondja, hogy nehogy köztünk aludjon a baba éjjel, mert az rosszat tesz majd? Hogy ne vegyem ölbe egy egész délelőttön, ha jön a foga? Hogy 4 hónaposan adjak neki 2X!!!! egy nap főzeléket, MINDIG krumplival egy másik zöldséget, és még tízóraira mehet az alma!!!
Én azt olvastam, hogy még tápszeres babánál sem ajánlják a hozzátáplálás megkezdését 6 hós kor előtt, mert a belein lyukak vannak, és nem is tud emészteni jól, akárcsak az anyatejes babák sem. És amúgy ha adok neki almát, (már hetek óta kap) vagy főtt almát-krumplival, 1 órán belül kéri a tápszert, tehát mintha tényleg nem tudná úgy hasznosítani.
Szóval ez a nő miért mond mindenre mást, mint amit pl. itt is írnak az anyukák??
És amit még nem értek, szülés után egyszer jött, azóta semmi, és ma meg bejelentkezés nélkül beállított a négy és fél hós lányomhoz. Miért???
Kösz, ha elolvastátok!
Egyébként csináld úgy a dolgokat, ahogy az ösztöneid súgják. Se védőnő, se szakkönyv nem tudja annyira jól megmondani, mint az anyai ösztön! Az alföldieknek sem volt ám idejük olvasgatni:)))
Mi is megjártuk a tejes dolgot. Már az agyamra ment a védőn, meg az orvos is, én láttam a gondot, az ösztöneim is ezt súgták, hát elmentünk magánul. És kiderült nekem van igazam (sajnos).
Sose kérdeztem senkitől mit hogy kell csinálni, tettem a dolgomat. Tény, nem egy panelban inom magam egész nap és nem a gyerekem nyakán csücsülök, hisz itt az Alföldön millió egy dolog van és nagyívben tettem a nagyokosok nevelési tanácsaira, pláne a divatos tanácsokra, amik éppen trendik , csináltam ahogy jónak láttam. Jelenleg két nagyon vagány, okos ügyes fiú anyukájának mondhatom magamn, akik minden körülmények között megállják a helyüket.
Te is tedd a dolgod!Ne a nagykönyv szerint, ne a magazinok szerint, ne a védőnő szerint..
Üdv ismét az alföldi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!