Miért mond mindenre mást a védőnő, mint amit a mai friss kutatások alapján olvasok?
Miért mondja, hogy nehogy köztünk aludjon a baba éjjel, mert az rosszat tesz majd? Hogy ne vegyem ölbe egy egész délelőttön, ha jön a foga? Hogy 4 hónaposan adjak neki 2X!!!! egy nap főzeléket, MINDIG krumplival egy másik zöldséget, és még tízóraira mehet az alma!!!
Én azt olvastam, hogy még tápszeres babánál sem ajánlják a hozzátáplálás megkezdését 6 hós kor előtt, mert a belein lyukak vannak, és nem is tud emészteni jól, akárcsak az anyatejes babák sem. És amúgy ha adok neki almát, (már hetek óta kap) vagy főtt almát-krumplival, 1 órán belül kéri a tápszert, tehát mintha tényleg nem tudná úgy hasznosítani.
Szóval ez a nő miért mond mindenre mást, mint amit pl. itt is írnak az anyukák??
És amit még nem értek, szülés után egyszer jött, azóta semmi, és ma meg bejelentkezés nélkül beállított a négy és fél hós lányomhoz. Miért???
Kösz, ha elolvastátok!
Azt, hogy ne vedd magatok közé és ne ringasd egész nap, azt azért mondja, mert megszokja. Kislányom 2,5 éves, 13 hónapos koráig a kiságyába aludt. 12 és 13 hónapos kora között kb. 4 éjszakát aludt végig, különben 4 órákat ücsörögtem vele. 13 hónaposan elköltöztünk, széles ágyunk lett, magunk közé vettük. Nem kellett volna. Elképzelni sem tudom, hogy szoktatom majd külön ágyba, külön szobába. A kézbevétel dettó ugyanez. Ha megszokja, nem fogod tudni leszoktatni róla, hogy egész nap a kezedbe legyen.
Az ételre miért mondja amit mond, az passz. De abba igaza van, hogy mindig krumplival add a másik zöldséget, mert az sűríti be. Ha egyetértesz azzal, hogy 6 hós korig ne kapjon semmit, akkor Te miért adtál már 4 hónaposan a babádnak mást az anyatejen/tápszeren kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!