Manapság átlagosan hány évesen vállalnak gyereket a fiatalok? Esetleg saját példát is mondhatnátok! Köszi :-)
Figyelt kérdés
2013. febr. 14. 15:25
21/31 anonim válasza:
Én (anyuka) 26 lettem éppen 5 napra rá született a lányunk, párom 30. De ha összejött volna, akkor már 24 éves múltam, mikor szerettem volna, csak 1 évet kellett várnunk, hogy összejöjjön. Remélem a tesó majd hamarabb összejön :-)
22/31 anonim válasza:
Én 21 voltam, férjem 33, tervezett baba volt. Most 4 hónapos, kb. 2 év múlva szeretnénk neki kistesót.
23/31 A kérdező kommentje:
Huhha, köszönöm szépen a pontos, gyors válaszokat! :-)
2013. febr. 14. 20:38
24/31 anonim válasza:
Én, anyuka, 23, férjem 27. Tervezett baba, én ugyan egyetemre is járok, de így is jól élünk férjem fizetéséből, plusz gyes, családi, nekem ösztöndíjak. Imádok fiatal anyuka lenni, kistesót majd 28-29 évesen szeretnék, ha már dolgoztam is.
25/31 anonim válasza:
Nekem meg nincs baba, csak tervezgetem. 20 vagyok,cugy vagyok vele, hogy mar siman bevallalnek egy babat, de azert varok 23 eves koromig. Meg kell, hogy feleljek az anyagiaknak, a lakhatosagot is biztositani kell, nem akarok a szuleimhez hozni egy babat.
26/31 anonim válasza:
Az elsonel 22, màsodiknàl 24, harmadiknàl 32, fèrjem 5 èvvel idosebb nàlam.
27/31 anonim válasza:
Az elsőnél 26 és fél, a másodiknál pont 28 éves voltam. A férjem 3,5 évvel idősebb nálam.
28/31 anonim válasza:
Nálunk még ugyan nincs baba, de már nagyon szeretnénk. Remélem nem bánod, hogy én is válaszolok!:) Én most töltöttem a 25-öt a párom a 30-at. Már az elejétől kezdve tudtuk, hogy mindketten nagyon szeretnénk gyereket. Úgy terveztük, hogy diploma után ledolgozok 1-2 évet, aztán jöhet a baba. Ennek 3,5 éve és még sehol semmi, ugyanis nem találtam munkát, nem haladtunk előre egy lépést sem, sőt most újra külön élünk. Mostanra már jobban vágyunk a babára, mint valaha, de még kilátástalannak ítéljük a helyzetünket, így biztos, hogy még pár évig kitolódik.:( Szívem szerint kb. mostanra szültem volna, de legalábbis már úton lenne a baba. Most külföldben gondolkodunk, hogy esélyünk legyen egyáltalán, de most már úgy vagyunk vele, hogy nem várjuk meg, hogy lakásunk legyen, csak annyit szeretnénk, hogy legyen egy kis félretett pénzünk (1-2 millió), hogy biztonságban érezzük magunkat akkor is ha már hárman leszünk. Mindig azt mondjuk, hogy milyen jó lenne, ha nem foglalkoznánk semmivel, akkor már régen szültem volna.:) Ha minden jól alakul (ami nálunk sajnos nem jellemző), akkor 28 éves korom körül szeretnék szülni. Meglátjuk mi lesz belőle!:)
29/31 anonim válasza:
Még nem töltöttem be a 24-et mikor született. Párom 31. Tervezett baba. 2. még nincs tervben :). Ismeretségemben inkább a 30 körül jellemző
30/31 anonim válasza:
33 évesen szültem a kislányomat, aki most 9 hónapos, férjem 35 volt. Sajnos 3 éve próbálkozás után jött össze. Szeretnénk kistesót, remélem nem kell ennyit várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!