Kétszer kaphat a baba egy nap tejterméket?
Én biztos hogy csak fokozatosan terhelném, a tejfehérje allergia nem mutatkozik meg azonnal, csak bizonyos idő elteltével, és ennek esélye csökkenthető, ha nem terheljük erőteljesen.
Amúgy ha nem lesz rá allergiás, akkor valóban mindegy a mennyiség, csak ezt előre nem lehet tudni.
Utolsó válaszoló nagyon értelmes vagy!
Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor minek írsz!
Napi fél liter tejalapú, de nem túróból meg tejfölből gondolom! Neked sincs annyi eszed!
Igen a túró meg a tejföl is beleszámít a tejtermékbe azt tudom. Csak azért tettem fel a kérdést, mert a védőnő pl. azt mondta, csak óvatosan szabad adni ezeket a babáknak.
Csak egy kérdést tettem fel, de vannak itt olyanok, akik nem tudnak értelmesen válaszolni!
"ha a bevezetésénél nem volt probléma, akkor később sem valószínű, hogy lesz"
Sajnos a tejallergia nem így működik. Lehet azonnali reakció, és megjelenhet pár héttel-hónappal a bevezetés után is. A fokozatosság elég fontos a bevezetésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!