Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eszembe jutott két név egy...

Eszembe jutott két név egy lány fiú ikerpárnak. Mit szóltok?

Figyelt kérdés

Lány név: Mosoly

Fiú név: Komoly

Ezek nem anyakönyvezhetö nevek.

Hogy tetszenek nektek?

2009. szept. 6. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szegény gyerekeknek büntetés lenne. Mindig csúfolnák őket. Gondolj erre is!!!
2009. szept. 7. 00:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a Mosoly szerintem nem olyan rossz...legalábbis a hangzása.De a komoly borzalmas
2009. szept. 7. 07:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de inkább válassz másik neveket! Annyi szép anyakönyvezhető név van!
2009. szept. 7. 07:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a Mosoly az aranyos. De a Komoly azon én is elröhögtem magam.
2009. szept. 7. 09:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Azért a Mosolynak is vannak hátrányai!

Gondolj bele, lehet hogy felnőttkorában olyan hivatást választ majd, ahol elég furcsán néznek rá a neve miatt. Azt pedig nem tudhatod előre, milyen személyisége lesz, tehát melyik pálya vonzza majd.

Például képzeld csak el: egy komoly és sokszor veszélyes műtéteket végző orvos, egy adóhivatalban dolgozó revizor, egy bank gazdasági szakembere vagy egy büntetőügyekkel foglalkozó bírónő: Mosoly?

Arról nem is szólva, hogy lehet, hogy a neve miatt már fel sem veszik ilyen helyekre, pedig neki ez lenne az álmai állása.

Nekem volt hasonlóan furcsa nevű kolleganőm és igenis, nagyon sokan furcsán néztek rá és azt mondták: hát, elég hülyeséget csináltak a szülei, hogy ezt a nevet adták neki. Neki telt sokkal több erőfeszítésbe, hogy elfogadják egy "normális nőnek".

2009. szept. 7. 10:06
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem mi ez a leoltás. Nem szeretném ezeket a neveket adni, csak eszmbe jutottak, mint név lehetőségek.

Egyébként ezek ugyanolyn stílusú nevek mint pl. Álmos. Ha valakit így hívnak nem feltétlenül aluszékony, és tölthet be komoly pozíciót. Szerintem, ha valakit Mikulás Miklósnak, vagy Mák Virágnak hívnak az sokkal viccesebb, mint pl.

Szabó Mosoly.

2009. szept. 7. 11:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló vagyok. Nem letolásnak szántam, ne annak vedd! És szerintem a többiek sem ilyen szándékkal írták. Csak kérdezted a véleményünket és nekem ez a véleményem. Azért írtam, hogy esetleg ezt a szempontot is mérlegelni tudd, ha mégis lehet majd anyakönyveztetni, és ezt a nevet szánod a leendő ikreidnek.
2009. szept. 8. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon-nagyon remélem,h SOHA nem lesznek ikreid.Az ikrek nem a természet jópofa tréfája,akik azért vannak ketten,h a vicces szülők olyan neveket adjanak nekik,amik kifejezetten röhejesek együtt.Ez a szuper Mosoly-Komoly,vagy Viktor-Viktória,meg hasonló elmeszülemények.Két külön gyerek,és nem egy kettévágott gyerek,vagy két összeragasztott gyerek az ikerpár.

Atyaég.

2009. szept. 8. 22:06
 19/19 anonim ***** válasza:
53%
SZia! Hát én sem értem némelyek válaszát. Nem tűnik fel nekik, hogy te csak azt kérded, hogy ezek a kitalált nevek jók-e vagy sem, erre itt idiótáznak. SZánalmasak. Szerintem a Mosoly az aranyos, a komoly nem névnek való. Abban pedig teljesen igazad van, hogy vannak ilyen nevek /Álmos/, mégsem szakadunk a röhögéstől ha találkozunk egy Álmossal.
2009. szept. 9. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!