Ti hogy lepitek meg apát valentin napon? A kicsitől is kap valamit?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 18:03
2/17 anonim válasza:
Én vettem neki egy fogkefét, mert már aktuális a csere. :)
Meg veszek neki a cukiban 1 db szív alakú puncspogácsát. Ennyi! :)
3/17 anonim válasza:
Ma voltam tortát rendelni a lányomnak szülinapjára, és a cukrászdában sütöttek az egyik étteremnek szív alakú, marcipánból bevont , nagyon szépen díszített szívet. Kérdeztem lehet -e belőle venni, éa mondták kertőt igen, mert annyival többet sütöttek.
Na, így kap egyet a férjem, egyet a lànyom:)
4/17 anonim válasza:
Szintén sehogy. Nálunk minden nap Valentin nap:)))
5/17 anonim válasza:
Én készítek neki képeslapot Valentin napi fotókerettel saját fényképünkkel, és elmegyünk vacsorázni, ezt beszéltük meg, így ajándékot nem veszünk egymásnak. Korábban vettem már én is szív alakú kis tortát, illetve szív alakú fényképtartót, abba tettem közös fotót.
6/17 anonim válasza:
Semmit, mert nálunk is minden nap Valentin nap! Mondjuk anyutól este kap apa valamit. :-)
7/17 anonim válasza:
Én sütök neki egy szív alakú tortaformába valami finom sütit tavaly is ezt kapta akkor vettem a formát is:)a kicsitől max egy puszit:)
8/17 anonim válasza:
Majd akkor fogunk valentin napot tartani ha Amerikában meg tartják Március 15.-ét!A szeretnek nincs napja,vagy szereti valaki a másikat minden nap,vagy nem...
9/17 anonim válasza:
A Karácsony a Szeretet Ünnepe, azt sem ünnepled???
10/17 anonim válasza:
Én a kisfiammal ugyanis ő Bálint ilyenkor mi ezt ünnepeljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!