Anyukak! Mikor vitettek ki eloszor babatokat? Azoktol kerek valaszt akik januarban szultek! Mennyi idore vitetek ki? Es setalni mikor mentek/mentetek eloszor? Mennyi idos a babatok?
A lányom már 3 éves, de januárban született.
Pénteken jöttünk ki a kórházból, szombaton már egy órára kimentünk.
Én január végén szültem, kórház utáni napon már kivittük, először 5 percre, majd szép fokozatosan szoktattuk. A kórházban a gyerekorvos is ezt ajánlotta, hogy a tévhittel ellentétben a babának csak jót tesz a levegő, csak föl kell öltöztetni jól. A saját gyerekorvosunk is, aki kijár hozzánk is ugyanezt tanácsolta. És családon belül is van egy gyerekorvos, csak már nem dolgozik, őt is megkérdeztem, és ugyanezt mondta, hogy nagyon régi tévhit, hogy várni kell a sétálással, mert ki lehet vinni nyugodtan és nagyon egészséges.
Megfogadtuk mindhárom orvos tanácsát és nem bántuk meg:)
mind a 3 gyerekem téli
mindegyiket már másnap ahogy kiengedtek
azért mert tél van nem kell bezárni a gyereket
elvégre az eszkimók is életben maradtak sőt gyereket is nevelnek :-)
2hetes volt a kicsi, amikor először kivittem sétálni babakocsival(kifogyott a hűtő, enni meg enni kell a 1,5évesnek is)
Szóval azóta sétál a kicsi, igaz a jármű az én lettem+kendő. Mostanra a lábikója. 2éves kis vasgyúró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!