Nem érzitek úgy, hogy a férjetekkel nem alkottok tökéletes családot?
Tudom hogy szeretnéd magad meggyőzni ahogy írtad is a végén hogy igazából nem olyan gáz, de sajnos de nagy gáz a pasi...
Szerintem ő is érzi hogy BÁRMIT MEGTEHET veled, beléd rúghat beléd taposhat hiszen hova mennél most terhesen meg kisgyerekkel. Korábban nem volt ilyen?? Semmi jele nem volt ennek hogy ennyire bunkó? Mert aki így beszél a feleségével gyerekei anyjával hogy csesszem meg meg mekkora bunkó vagy stb. az NEM SZERET téged.
Ha nincs pénzed, akkor ahogy előttem írták a családsegítő jó megoldás lehet hátha tudnak segíteni, ha másban nem, akkor legalább meghallgatnak vagy majd később ha jobban mobilis leszel tudnak segíteni (most nyilván terhesen kicsi gyerekkel nem fogsz ugrálni) de megéri elgondolkoznod rajta akarod e az egész életedet olyan emberrel tölteni aki minden ízében utál...vagy mindenesetre nem szeret,,.,Feszültségek és súrlódások lehetnek egy kisgyerekes családban persze, mert nem könnyű az élet sokszor de ilyen durvaságokig ahogy ő bánik veled, nem lehet elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!