Most hord a kislányom 80 -as ruhákat - 8 hónapos - akkor tavaszra milyen méretet kell vegyek neki?
Szerintem 86-ost vegyél, az bőven elég lesz...
Kb ennyi idősen az én lányom is 80-ast hordott, most 10 hónapos és 86-os a mérete, de szerintem még sokáig jó lesz rá...
Vannak 92-es ruhái is, de azok még nagyon nagyok (nadrágok nagyon hosszúak, és mivel felállt már azt egyáltalán nem tudjuk még használni, nehogy elessen a szárában, ha hosszabb, a felsőket, ami nagyon cuki...és épp nincs tiszta ami illene a szereléséhez...azt néha ráadom úgy, hogy felhajtom az ujját), pedig a lányom nem olyan csöpp, 80 cm és 12 kg...
86-os elég lesz neki, nem fog olyan gyors ütemben nőni már, ha dundi baba, szerintem akkor is jó lesz.
Fogyni nem hiszem hogy fog, csak kisebb mértékben fog hízni. Vagyis 1 éves kora után lehet, hogy csak havi 250-300 grammit hízik havonta, ami teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!