Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtommal a 30%-os éhezésről...

Tudtommal a 30%-os éhezésről kimutatták, hogy élethosszabító hatása van. Ez baba korra is érvényes?

Figyelt kérdés

2013. febr. 13. 13:13
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Hiába linkeled be az éhezés hatásait különböző korcsoportokban, mert az öregedéssel kapcsolatos összefüggéseket nem tárgyalja, márpedig a kérdésem erre vonatkozott. Nincs babám, és nem is akarok senkit éheztetni, ez egy tudományos kérdés, és az is jó ha nem emberre vonatkozó adatokat ismertet valaki. Jó lenne ha valaki olyan válaszolna, aki érti miről beszélek.
2013. febr. 14. 12:10
 22/28 A kérdező kommentje:
2013. febr. 14. 12:12
 23/28 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, hogy raboltam az idôdet. Innentôl keress magadnak tanulmányokat.
2013. febr. 14. 12:14
 24/28 A kérdező kommentje:
Nekem nem raboltad, csak saját magadnak, mert fölöslegesen irogattál, és nem válaszoltál a kérdésre.
2013. febr. 14. 12:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Na te fizetősre jársz,az tuti.....
2013. febr. 14. 12:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Utolsó! :-))) Ezt a poént felírom magamnak:-)))
2013. febr. 14. 12:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Hûha... van egy kis bajod a kommunikációval. Azt elfogadom, hogy nem volt hasznos a válaszom. Valóban nem volt benne a kérdésedre a válasz. De te mire vagy ilyen pökkhendi?

Amúgy ha tudományos a kérdésed, akkor tedd felt a tudomány rovatban.

2013. febr. 14. 14:25
 28/28 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit jártas vagyok a témában és sejtem mit akar kérdezni. Szerintem egy fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van a normális táplálékbevitelre ahhoz, hogy minden szerv és funkció egészségesre fejlődhessen ki, a fertőző betegségekkel szembeni ellenállóképességről nem is beszélve, úgyhogy én azt mondanám, hogy baba korra ez nem érvényes.

Háború alatt született vagy akkor gyermek emberek közül jó páran hosszú kort éltek?...nem tudni, hogy a kalóriamegvonástól volt-e, akkor még teljesen más volt a környezet is, ez nagyon összetett kérdés.

Minden csak elmélet kérdése, ezt is és az ellentétjét is be lehet bizonyítani tudományosan.

Én nem próbálnám ki ezt az irányzatot a saját gyerekemen.

2013. márc. 3. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!