Tudtommal a 30%-os éhezésről kimutatták, hogy élethosszabító hatása van. Ez baba korra is érvényes?
Hûha... van egy kis bajod a kommunikációval. Azt elfogadom, hogy nem volt hasznos a válaszom. Valóban nem volt benne a kérdésedre a válasz. De te mire vagy ilyen pökkhendi?
Amúgy ha tudományos a kérdésed, akkor tedd felt a tudomány rovatban.
Én egy kicsit jártas vagyok a témában és sejtem mit akar kérdezni. Szerintem egy fejlődésben lévő szervezetnek szüksége van a normális táplálékbevitelre ahhoz, hogy minden szerv és funkció egészségesre fejlődhessen ki, a fertőző betegségekkel szembeni ellenállóképességről nem is beszélve, úgyhogy én azt mondanám, hogy baba korra ez nem érvényes.
Háború alatt született vagy akkor gyermek emberek közül jó páran hosszú kort éltek?...nem tudni, hogy a kalóriamegvonástól volt-e, akkor még teljesen más volt a környezet is, ez nagyon összetett kérdés.
Minden csak elmélet kérdése, ezt is és az ellentétjét is be lehet bizonyítani tudományosan.
Én nem próbálnám ki ezt az irányzatot a saját gyerekemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!