Milyen teat adhatok 2hós babámnak? Csipkebogyót? Gyümölcsösset?
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 07:15
1/7 anonim válasza:
Bármit a fekete témán es a gyümölcsös témán - utóbbi csak gyümölccsel ízesített fekete tea. Keres valodi gyümölcs teát, ne aprobogyosat, az allergizalhat. De a sima víz is tökéletes a piciknek meg.
2/7 anonim válasza:
Témán..... Bocs, szótár program en meg nem láttam.... Teán, ne, témán....
3/7 anonim válasza:
4 hónapos kortól lehet adni gyümölcs teát, vagy bármilyen teát!
Addig csak víz, vagy baby Mecsek tea
4/7 anonim válasza:
DM-ben lehet kapni babateákat amiken rajta van hány hós kortól. én csak filterest vettem. (instant tele van cukorral)
csipkebogyó nem tutihogy jó, mert annak hashajtó hatása is van.
5/7 anonim válasza:
van Babymosoly tea, ami kamillát, csipkebogyót és hibiszkuszt tartalmaz, nálunk nem jött be, kiköpte a lányom, adtam neki sima kamilla teát, azt megissza.
7hetes anyukája
6/7 Katucika0912 válasza:
Kömény , Kamilla
8 hós kislány anyukája
7/7 anonim válasza:
en kamillat, komenyt, babateakat adtam, szerintem a gyumolcsteakkal meg varjal kicsit,kar kockaztatni az allergizalo dolgokkal, amugy ha mar gyumolcsteat fontolgatod par honap es mar johet a gyumolcsle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!