Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felső metszőfogak közt más...

Felső metszőfogak közt más babájának is nagy rés van?

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 00:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Van egy b.nom akinek az elso ket gyerekenek jo nagy res van a fogacskak kozott...de mar nem olyan veszes hozzanott a fejuk a reshez, nem olyan feltuno. Ha harmadik gyerekenek meg szo szerint vampir fogai vannak a cumitol....
2013. febr. 13. 06:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy rés van a kicsi fiam fogai közt. De nem aggódom ezen, mert ő már második gyermekem (11 hós) és emlékszem, hogy ilyen volt a nagyobbiknak is. Ő már 4 éves és szépek a fogai. Ahogy kinőtt szép sorban az összes foga, úgy tűnt el a rés. Szerintem szépen összenyomta a többi foga, igazodtak és mára már szép. :) Szóval remélem, a picúromnál is így lesz.
2013. febr. 13. 06:40
 3/9 anonim ***** válasza:
A nagyfiamnak igen; még ki sem bújtak, de már ilyen volt. Most 6 éves, majd ha kinő az első két maradandó, akkor meglátjuk, hogy kell-e fogszabi.
2013. febr. 13. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:

3-as vagyok; úgy értem, hogy újszülöttként már az ínyén látszott, hogy rés lesz a metszői között.

Sose cumizott (se cumi, se az ujja).

2013. febr. 13. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen a lányomnak is rés van a felső metszőfogak között! :) Egyébként úgy vettem észre, hogy ahogy nő neki, mintha kisebb lenne a rés is!
2013. febr. 13. 08:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, a fiamnak is van. Mindenki azt mondja, hogy nem marad így. Remélem.
2013. febr. 13. 08:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is van.Bízom benne,hogy nem marad így!
2013. febr. 13. 10:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Hű ha jó sokan vagyunk így ezzel. :) Én is abban bízom, hogy összenyomja majd a többi foga. Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 13. 13:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem láttam még olyan babát,akinek ne lett volna,amikor kinőtt,aztán a többi fog majd "összenyomja" a rést.Kislányomnak is van (1 éves,4 fogú :-))
2013. febr. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!