Hogyan és mivel helyes kimosni a csecsemő ruháit?
Példáúl: azokat amiket kaptunk, és amiket boltba vettünk?
Szia! Nekem egy 2.5 fél éves és egy 3 hónapos gyermekem van. Mind a kettőnél folyékony Tomi Kristályt használtam Lenor öblítővel.
Ha fehéríteni kellett, akkor először Cloroxoztam, utána tettem a mosógépbe.
És még arra vigyáztam, hogy gyerekruhák közé ne keveredjen mi ruhánk.
Én a kapott ruhákkal is így jártam el.
A boltban vettet kézzel szoktam mosni, hogy lássam, fog-e. Mert ha nem, akkor később gépben moshatom.
Szerintem az a legfontosabb, hogy kb. a gyerek egy éves koráig mindent vasalj ki.
Egyébként szerintem úgyis kitapasztalod, hogy melyik mosó/öblítőszer jön be. A Dm-ben és a Brendonban is lehet kapni babamosószert/öblítőt:
Pl. ezeket találtam a www. brendon. hu oldalon:
Öblítő: Domál öblítő Frottee balsam 1.5 liter 545.-Ft
Mosószer: Domál mosószer Baby Fashion 1.5 liter 1290.-Ft
(Sajnos én ezeket csak akkor vehetném meg, ha valami kiütése lenne a babának és az orvos kifejezetten ezeket ajánlaná).
Egyébként én is elgondolkodtam az első gyermekem születésekor, hogy neki mással mosom a ruháit, mint a sajátjainkat. Végül csak annyi történt, hogy az övét nem mostam együtt a miénkkel + vasaltam mindent.
Remélem, segítettem valamicskét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!