Miért kel mostanában 4.5 hós babám éjszaka 2 óránként?
Jönnek a fogai.
De egy próbát megér, hogy elhagyod az almát 3-4 napra, és megnézed van-e javulás.
3-as vagyok. Biztatni nem tudlak.
Harmadik gyerekkel "mókázzuk" ezt most.
4 hónapos koráig átaludta az éjszakákat, vagy egy hajnali szopi volt. Akkor kinőtt az első két foga, azóta az van, amit leírtál. Most 8,5 hónapos, a 6. foga van kinövőben. Azóta 3,5 óra volt a maximum, amit egyben aludt, de a fog áttörése előtti egy-két napban jellemző hogy óránként ébred és sír. Néha 20 percenként...
Nem minden babát visel meg ennyire, de van ilyen.
Szia! Nálunk ugyan ez volt. Kentem az ínyét dentonixal, de az nem sokáig volt jó. Majd 1 hete vettem borostyán nyakláncot ,mert már más ötletem nem volt és ahogy rátettem másnaptól csak egyszer kel fel megint enni.
Bár a fiamnál előjöttek a fogzási tünetek: széklet változás , nyáladzás, a kezét mindig a szájába tette, aztán később ordítás. A nyaklánc hatására ez mind elmúlt ,a székletváltozás kivételével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!