Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! 6 hetes babámnak neomycin...

SOS! 6 hetes babámnak neomycin cseppet lehet e az orrába cseppenteni mert nagyon taknyos?

Figyelt kérdés
2013. febr. 12. 09:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt az orrcseppet. Én orvoshoz vinném. Addig is tengervizes orrsprayt fújnék, majd kiporszívóznám az orrát és utána Nasivin orrspray, ami újszülöttkortól adható. De amit az orvos ír fel receptre nálunk orrcsepp, az hatásosabb, mint a Nasivin és csak pár száz forint.
2013. febr. 12. 09:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Sima sóoldat,vagy tengervizes orcsepp,illetve Nasivin Baby,ami használható,de én is orvoshoz vinném....
2013. febr. 12. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:

A neomycin antibiotikumos, és csak akkor javasolt, ha sárga, zöld, tehát gennyes váladék jön az orrából.

Én nem cseppenteném neki, főleg, mert pici, de mondjuk orvosnak megmutatnám.

2013. febr. 12. 09:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha antibiotikumos semmiképp nem ajánlom egy 6 hetes babának. Tengervizes orrspray (Physiomer baby, Sterimar baby) és Nasivin baby. A lehető legtöbbször tisztítani az orrát, előtte tengervizes sprayvel fújni, majd a Nasivin. De a Nasivint úgy tudom, csak napi kétszer-háromszor lehet használni, vagyis reggel, délben, este. Tengervizeset bármennyit és tényleg minél többször porzsívózni az orrát, nehogy rámenjen a fülére vagy súlyosabb gyulladás ne alakuljon ki. Ha lázas, azt Germicid kúppal kell csillapítani vagy Mexalen csecsemőknek kúppal. Orvoshoz elvinni vagy kihívni az orvost.
2013. febr. 12. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!