Én egyszerre egyfélével próbálkoznék, mert ha valamelyik bántja a hasát, akkor az ki tudjon könnyebben derülni.
Lányomnak a kamillás tea bevált, a köménymagostól ordított. Ja, és enyhére főzd amennyire csak lehet.
Adhatsz,bár én nem javaslom.
Kisfiamnál a kamillatea olyan hasgörcsöt csinált,hogy ordított órákon keresztül,pedig gyengére főztem.
Az édesköményt adtam neki én is,mert nagyon hasfájós volt,aztán elmentünk vele a gasztroenterológiára tejallergia miatt,ott mondta a doktornő,hogy felejtsem el,mert az igaz,hogy megpukiztatja,de termeli is a gázt,tehát felfújja,ami szintén hasfájást okoz,azóta nem adom neki.
Ha hasfájós,talán próbáld meg az Infacolt,vagy az Espumizant.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is édesköményt szerettem volna adni a babának, de én a szülésznőmet hívtam fel ez ügyben és azt mondta, hogy a kömény csak jobban szelet csinál. Ha görcsöl akkor Infacol, ha azt látod, hogy szeles és puffad akkor Espumisant adj neki.
Ha kamilla teát készítesz akkor 1 deci vízbe csak 2-3 virágot dobj bele, az úgy nem erős. Az én lányomból mondjuk sugárba visszajött a tea, neki csak a cici kellett, vagy víz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!