1,2honapos babátokat mivel probljátok lefoglalni amikor ébren van? Van már valami játéka?
Beszéltem hozzá sokat meg mosolyogtam rá ebben a korban, más nem nagyon volt. Nézegettük a játékait, de azt még nem értékelte igazán. Inkább a hangomat, a sok simogatást és a mosolyt. Kb 6 hetes kora körül kezd tudatosodni a mosolygás, ilyenkor már elkezd visszamosolyogni is és egyre többmindenre figyel, utána szép fokozatosan elkezdi nézegetni a játékokat, de 3 hósan még mindig csak akkor fogdossa ha véletlenül a kezébe akad, magától nem.
Ja meg én még azt szoktam hogy járkáltam vele körbe a lakásban, nézegettük az érdekesebb dolgokat pl. akvárium. Vagy kivittem a mózesben a konyhába amikor főztem, és magyaráztam neki hogy mit csinálok meg mutogattam a konyhai eszközöket, arra is szépen figyelt.
Az enyém 2 hónapos,mostanában a keze foglalja le a legjobban.Fekszik és nézi és nézi és nézi:) Belerakok egy csörgőt a kezébe szorítja és még jobban nézi,mert már színes is van ott nem csak a keze.
Egy lelógó kis bordó csillagot néz mindig még,szereti a kiságyban a forgót a pelenkázónál a játékívet.Visítani,ujjongani nagyon szeret ha beszélek hozzá,hintáztatom,a karomban is hintáztatom arcal lefelé,szereti a könyveket az ilyen baba könyveket nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!