Anyukák, van itt olyan akinek hamar elment a teje vagy nem is volt?
Csak az érdekel, hogy én vagyok olyan szerencsétlen csak, hogy alig van tejem? 3 hónapos a bébim, de már a kezdetektől alig van. Vannak bevált praktikák arra,hogyan lehet tejet növelni? Homeot próbáltam meg a tejserkentő teát is iszom, de szinte semmi nem változott.
Várom válaszaitokat!
Első vagyok!
A lányom 1 éves! Isteni a viszonyunk és nagyon erős a kapocs köztünk! Ennek semmi köze a szoptatáshoz! :)
Nekem sem volt!
A szülésem nem volt egyszerű, utána ráadásul egy fertőzés miatt a pici a koraszülöttre került, szóval kb. 5 nap után próbálhattam szoptatni, de addig meg már ugye kapta üvegből a tápszert, és nem igazán tetszett a szoptatás neki.
De hiába fejtem 3 óránként, alig volt valami. A fiam már rég 70 ml tápszert evett, amikor én 3/4 óra alatt 30 ml tudtam fejni! Pedig liter számra ittam a teát!
Aztán kiderült, hogy én már 5 héttel a szülés után produkáltam egy peteérést, ami a doki szerint sajnos simán leállíthatja a termelést. Meg ugye a stressz.
Azért még erőlködtem kb. 8 hetes korági, de semmi. Akkor állított le a doki.
És tudom, hogy mindenki azt mondja, hogy az anyatejes babák nem sűrűn betegek. Hát az én tápszeres fiam 10 hónapos koráig még csak tüsszenteni sem nagyon tüsszentett, ehhez képest a barátnőm anyatejes babája, már túl volt vagy 4 megfázáson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!