Este hány órakor fürdetitek a babátokat és hánykor alszik el? Meddig alszik reggel?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 14:23
11/20 anonim válasza:
7-fél8 körül fürdés,utána alvás 8tól reggel 7-8ig.4hónapos múlt.Régebben este fél6-6kor fürdött és 6tól reggel 6-8ig aludt.
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Kislányom 6 hónapos és nálunk úgy van, hogy 8-9 között van fürdetés, utána tápszer és 10 után alszik el negyed órás séta után és 7-8 között ébred. 10 hetes korától egészen mostanáig olyan is előfordult, hogy 9-fél 10 körül ébredt csak fel reggel. Magától alszik el a babátok vagy altatni kell?
2013. febr. 11. 15:00
13/20 anonim válasza:
én beteszem őket az ágyba addigra már hullák (a 18 hós már ott rángatja a rácsait kívülről h le akar feküdni:D) a kicsinek meg nincs választása, szóval be az ágyba, kapnak cumit meg macit és rohanok kifele. 1 maximum 2 perc után már alszanak. Néha "beszélgetnek" vagy mojolnak valamit de sohasem sírnak.
14/20 anonim válasza:
2. vagyok! Nálunk este egyedül alszik el, nap közben van hogy ringatom, simogattom, stb :)
15/20 anonim válasza:
Kisfiam 10 hònapos, 18.30-kor furdik majd 19.00-kor vacsi, ez àltalàban tejpèp. 21.00 korul szopi ko alszik el. Reggel 7-ig alszik. Ez kb egy hete van ìgy miòta tejpèpet is kap, elotte 1-2-szer kelt szopizni. Cicin vagy cumival (olben) alszik el.
16/20 anonim válasza:
7-es vagyok. Az apja eteti, én addig leviszem a kutyát. Nem kell altatni, mikorra visszajövök, már durmol :-)
17/20 anonim válasza:
6 hósak múltak (ikrek)
8-fél 9 fele van fürdés, utána vacsi, fél 10-10 fele alszanak el, fél 9 -3/4 9-ig alszanak
18/20 Golan Trevize válasza:
14 hónaposak a fiaim.
Hónapok óta 8 és fél kilenc között kezdődik a fürdés.
Utána tápszer, 9 és negyed 10 között már alszanak.
Reggel 7 körül van "ébresztő". (Vagy felkelnek már 3/4 7 körül maguktól, vagy 7-kor mi keltjük őket.)
19/20 anonim válasza:
10-es vagyok,nem kell altatni,cumi+alvórongyi és otthagyom,elalszik magától
20/20 anonim válasza:
5. vagyok! Nem kell altatni.
Napközben 20ml tápszeren alszik el, este pedig a vacsi tápszeren. Ha megette, (belealszik) leteszem aludni. Még sose ringattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!