Ez normális egy babánál és az anyjánál?
Figyelt kérdés
A környezetemben van egy kismama. Van egy majdnem 10 hónapos kisfia, a kisgyerek még nem ül, de ülteti már rég óta, viszont feláll és kompoztatja is, mászni sem mászik még. Az anyja tömi mindennel amit szerintem nem kéne, lángos (már pár hónaposan evett), káposzta, kakaós csiga, pizzáscsiga és még sorolhatnám. ez normális? nem sokkal idősebb a húgom kisfia de ő ilyeneket nem csinál. Nem nagyon ismerem a lányt így hogy szólnék neki? csak a játszótéren szoktunk találkozni mikor a másik gyerekét leviszi. Szerintetek?2013. febr. 11. 14:07
11/12 anonim válasza:
Hát az nem normális dolog, de én nm csípőset meg fűszereset adok neki hanem mondjuk spenot stb.. ami olajos vagy zsíros azt nem, és nem ttartom durvának, hiszen az kislányom sajnos tápszeres ami azt jelenti hogy 4 hónapos kórától lehet hozzátáplálni 2-3 hetent lehet újabb étkezést kiváltani, 9 hónapos kórában a vacsáros tápszertől lsz meg vonva a helyet kap majd pépet, uzsonára meg youghurtot ezeket mind meg beszélem/beszéltem a védönővel azt mondta ez így szokott lenni. Így egy éves korára el juttunk oda hogy nm kel tápszer és másfél, 2 éves korára szeretném hogy velünk egyen azt amit mi.
12/12 anonim válasza:
8as, én írtam azt hogy tudok cifrábbat is, de nem rád értettem, hanem arra, amit a kérdező írt.
Ennek ellenére én nem tartom jó dolognak hogy egy 6 hónapos babának krémtúrót meg túró rudit adsz és ülteted. Azért gondolom feltűnt hogy nem viccből lettél 0%os...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!