Segitseget kerhetek?
Figyelt kérdés
3hos a kislanyom.elso baba! csutortokon kapta meg az oltast. meg aznap du belazasodot a pentek is igy telt! Tegnap mar nem volt semmi de ma megint du hoemelkedes este 38,5. Ez normalis? Emellet mar egy hete a szuri elott nyugos sokat sir eloszor etvagytalan most meg tobbszor enne! Mi lehet vele??2013. febr. 10. 21:55
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy elkapott valami bacit/vírust, lehet, hogy fejlődési ugrásban van, esetleg a foga...? Nézesd meg a dokival holnap, addig is, sok-sok folyadék!
2/7 kíváncsicska válasza:
Nem, vidd orvoshoz.Vagy hívd fel mielőtt elviszed (mert ebben az infulenzás időben nehogy betegebb legyen a váróban)
3/7 A kérdező kommentje:
De mitol lenne beteg? Honnan kapta el? Mert itthon mindenki egeszseges! Az oltastol nem lehet?? Holnap hivom az orvost!
2013. febr. 10. 22:07
4/7 kíváncsicska válasza:
Simán lehet, hogy mikor beoltották akkor volt a tanácsadáson egy nem igazán egészséges baba.Az ekkora babáknak ez is elég.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem vittem... ki jott az orvos itthon kapta az oltast! Ezert nem gondoltam h beteg lenne! :-(
2013. febr. 10. 22:23
6/7 frászkarikaborsó válasza:
az nem baj hogy többször enne, 3 hósan van egy növekedési ugrás ami arról szól hogy pár napig nagyobb az étvágya. Ha szoptatod, ilyenkor gyakrabban kell mellre tenni mert a gyakori evéssel csinál magának több tejet. A láz viszont nem jó jel, holnap mindenképp hívd fel az orvost, ennyi ideig nem szoktak lázasak lenni utána.
7/7 anonim válasza:
szerintem sem az oltás már a ludas...inkább lássa doki, még nagyon picike...jó tanács: kérd meg h nézzen az orvos egy vizeletet is, h nincs e benne fehére vagy genny!(nem mesélek,nem akarok riogatni mert annyi minden lehet, de ártani nem árt...meguszhattok egy pokoljárást amin mi átmentünk anno ha mégis..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!