Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák mivel védekeztek?

Anyukák mivel védekeztek?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, hogy ki mivel védekezik!
2013. febr. 10. 21:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

3 honapja van hormon mentes spiralom.

Sajnos nagyon mas nem jott szoba.

Ovszer- a lehetseges osszes fele fajtajara allergias vagyok, es iszonyat viszketek tole.

Fogamzasgatlot, soha tobbe nem szeretnek szedni, 9 evig szedtem es most van egy gyonyoru kisfiam aki 11 honapos. Nem banom, de semmit nem hasznalt.

Egyeb gyuruk, kupok, amik hormont tartalmaznak sajnos eu okbol kizarva. Dokim nem javasolta.

Szoval igy a hormon mentes spiral maradt.

2013. febr. 10. 22:42
 12/30 anonim ***** válasza:
Eddig óvszerrel, most már semmivel.
2013. febr. 10. 23:27
 13/30 anonim ***** válasza:
Nekem is hormon mentes spirálom van. Gyógyszert èn sem akarok szedni, elèg volt 7 évig. Óvszertől szintén kipattogok... 5 hónapos kislàny édesanyja
2013. febr. 11. 03:30
 14/30 anonim ***** válasza:
Kúp és óvszer, 7 hónapos a fiam, nem tervezünk tesót, gyógyszert nem szedek a szoptatás miatt, valószínűleg nem is fogok.
2013. febr. 11. 07:54
 15/30 anonim ***** válasza:
Mirena spirál.
2013. febr. 11. 10:02
 16/30 anonim ***** válasza:
Meglepődtem, hogy milyen sokan védekeznek óvszerrel. Mi is azt használunk, mert én sem szeretnék hormont szedni. Nemsokára szeretnénk kistesót, utána spirálra váltanék, bár most eléggé elbizonytalanítottak a kommentek, amik a spirál megbízhatatlanságáról szóltak.
2013. febr. 11. 10:24
 17/30 anonim ***** válasza:

Mirena

Sajna nekem sem jöhet szóba spirálon kívül semmi, normál spirált nem akartam, a dokival közösen öltöttük ki a Mienat, mert a igaz hogy hormonos, de a véráramba annyira kevéske jut belőle, hogy szoptatni is lehet mellette! És a doki szerint nagyon megbízható több okból is.

2013. febr. 11. 11:27
 18/30 anonim ***** válasza:
Míg szoptattam addig óvszer, most már nem szoptatok, így fogamzásgátló.
2013. febr. 11. 11:36
 19/30 anonim ***** válasza:

Ez nekünk is gond.Most óvszerrel de Én sem szeretem. Van ez a sorozat a TLCn eltitkolt terhesség stb. ... és ott azt nyilatkozta az amcsi szakorvos hogy óvszer mellet egy év alatt 15 % az esélyes a teherbe esésnek :O Lecsúszik , mellé is megy stb ..szerintem ez marha nagy %

Gondolkoztam a spirálon.Engem az rémített meg hogy a megtermékenyítés ugye megtörténik csak nem ágyazódik be szerencsés esetben ( bár vallásos nem vagyok) nekem ez sok hogy tulajdonosképpen ott megindul a folyamat ,megtermékenyülés megtörténik...kicsit hajaz az abortuszra.Bocs ha valakit megbántok,nekem ez nem fér bele. Hol kezdődik az élet kérdés...

Ha meg spirál mellet be is ágyazódik (nem ritka) az problémás.

Gyógyszert nem szeretnék szedni a hormon tartalom miatt.

Kicsit úgy érzem hiába a modern EÜ nincs igazi megoldás a fogamzásgátlásra...

2013. febr. 11. 12:20
 20/30 anonim ***** válasza:
Utolsò a Mirena nem ìgy működik. Nekem ezèrt is volt szimpatikus.
2013. febr. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!