Pelenka csere reggeli előtt vagy után?
Én rögtön reggeli után cserélem, mert egész éjjel abban dunsztolódik, na meg én büdösnek érzem a pelenkát!
Reggel kelés, pelenka csere, öltözködés, majd szopizás.
hát, ha reggeli után fixen kakil, és a pelus kibírja még én megvárnám a kakit, főleg, hogy a bőre rendben van.
Amúgy én reggel ébresztés után, kaja előtt cserélek, mert 6kor keltem, 10 ig még alszik, de ha nem cserélem ki a pelust, akkor elázik.
Szerintem jól csinálod!
Én is a fehér Pamperst használom éjszakára, nekünk is 11-12 órát van rajta ilyenkor és nincs baja a bőrével.
Ha ez így nálatok is bevált, akkor felesleges máshogy csinálni.
Én ébredés után mindig lecserélem a lányomnak, pedig nálunk is reggeli után van kaki. Volt olyan, hogy nem bírta ki a reggeli végéig a pelus, ezért szoktunk rá erre, persze azóta már nincs ilyen gond, de maradtunk ennél.
Én úgy szoktam csinálni, hogy egyébként Pampers Active Babyt használunk, de reggel egy olcsóbb fajtát adok rá, (általában valamelyik saját márkás pelust) mivel csak a kakit várjuk bele fél-1 órán belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!