Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyukaaki...

Van itt olyan anyukaaki hasonló "problémával" küzd?

Figyelt kérdés
Kisfiam szerdán lesz 8 hónapos,egy igazi kis energiabomba,egésznap mászik,feláll kapaszkodva tesz 1-2 lépést.Így az evésnél sem szeret nyugton lenni,ti mivel kötitek le közben?Az nem jött be,hogy adok neki is kanalat+ esetleg tányért.Tudom,hogy elrontottam.Ha mozgás közben adok neki akkor megeszik 190-200gr is,de ülve csak a felét,vagy annyit sem.
2013. febr. 9. 14:22
 1/6 A kérdező kommentje:
*anyuka aki
2013. febr. 9. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyugi ez sok kisgyereknel van igy :-)

Probald ki azt h mikor viszed a kanalat a szaja fele mond h: most jon az auto/ vonat brummbruuummm/ sihuhu sihuhu... es amikor teszed a szajaba: nyisd ki a garazst, most leparkolunk...:-)

2013. febr. 9. 14:27
 3/6 anonim ***** válasza:
És ha nem játékot adnál a kezébe? Hanem mondjuk valami használati tárgyat. a lányomat pelenkázás közbe krémes dobozzal meg ezzel azzal próbálom leszerelni. :)
2013. febr. 9. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Tudod, biztos le leszek pontozva, de én feladtam a lányom etetését, mármint egy helyben ülve etetését.

Konkrétan nem volt hajlandó enni, ha egy helyben kellett ülnie. Mindig nagyon menő-manó volt.

Hát mentem utána. Persze volt időszak, hogy ragaszkodtam a konyhában etetőszékben üléshez, de kész katasztrófák voltak az evések, plusz még nem is hízott rendesen, úgyhogy inkább menet közben etettem. Ez van.

S még mielőtt megkapnám, hogy de gáz vagyok és így hülye gyerekem lesz, most 2,5 éves lesz és szépen az asztalnál eszik már jó ideje. Most is menő-manó, de már korántsem annyira mind babakorában.

Megtanulta, hogy anya-apa is az asztalnál eszik, ott kell ülni.

Amúgy amiket próbáltam:

- kanalat vagy játékot adtam evés közben a kezébe, vagy valami olyat, amit amúgy nem kapott meg (pl. nagy kedvence colt a Pirosarany tubusa...)

- volt időszak, hogy mesét nézett közben

- alvás előtt etettem, mikor már elég fáradt volt. Ennek hátránya, hogy az evéshez is fáradt volt, de legalább nem szalad el. :)

Na, nem könnyű, vannak ilyen babák, de túl fogjátok élni. :)

2013. febr. 9. 14:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mi is 8 hósak és kisfiúk vagyunk.A helyzet ugyanez.Én járműhangokat adok ki és mozgatom a kanalat.Állat hang is volt már.:)Mondókázok is neki,de kedvenc a vonat sihuhu sihuhu.Persze van,hogy még rosszab lesz tőle mert elkezd kacagni és kifújja az ételt,de legtöbbször beválik.

2013. febr. 9. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:

de jó,hogy nem vagyok ezzel egyedül.Akkor brümmögök majd :D A piros arany tubusa nálunk is nyerő.A kaja kifújás is. :D

Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!