Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki hasonló problémával...

Van valaki hasonló problémával? Végig ordítja a pelenkázást. Bőv. Lent

Figyelt kérdés
Általában kajcsi előtt van a pelusozás 4hetes babómnál..illetve ezt inkább csak én szeretném...mivel végigordítja azt..gondolom neki sem esne jól ha teli gyomorral állnánk neki tisztába tenni...hogyan nyugtathatnám meg?Ti hogyan csináljátok???
2010. febr. 15. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Éhes,azért ordít.Ki kell bírni.
2010. febr. 15. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak. Éhes. Én is etetés előtt pelenkázok, és az én babám is ma végigordított minden pelenkázást, mert éhesebb volt, mint általában.

Én belógattam a feje fölé egy játékot, így ezzel el tudom terelni a figyelmét. Persze nem mindig sikerül ez sem :)

2010. febr. 15. 18:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Na ezt a szokásta fiam megtartotta és már 10 hónapos-addigra nagyon gyors peluscserélő leszel)))
2010. febr. 15. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kaja után pelenkáztam, mert legtöbbször szopi közben kakilt. Amúgy is sokat bukott, akkor is ha nem forgattam evés után, tehát ebből nem lett különösebb probléma. Illetve azt próbáltam még ki, hogy egy összehajtott plédet raktam olyankor a feje alá, mégse vízszintbe legyen. De lehet, hogy csak egyszerűen a pelenkázást utálja, mint a legtöbb baba.
2010. febr. 15. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
nálunk is így ordított ha kaja előtt tettem tisztába. nem tettem többé... kaja után vártam fél órát és akkor. most már 10 hetes, nem arra kel, hogy éhes ezért simán lehet pelust cserélni, meg most már le tudom kötni a figyelmét pár percre :)
2010. febr. 15. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
az én fiam 11 hetes és az elején állandóan üvöltött.mindig azt hittem,én csinálok rosszul valamit.de aztán lenyugodott,már nem nagyon sír.
2010. febr. 15. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...a baj hogy ha kaja után pelusozom...általában nyűgös és az esetek 50 % ban csuklik :D
2010. febr. 16. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!