DeAnn kérdése:
A lányom 5 és fél hónapos. Szerintetek adhatok már neki tejbegrízt?
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 10:13
11/14 A kérdező kommentje:
Ha mégis kap, attól lehet valami baja? Egy ismerősöm lánya pár nappal idősebb az enyémnél, és ő már 4 hónapos kora után adott neki, de hígítva. Igaz, ő anyatej helyett is vízzel hígított tehéntejet adott neki.
2013. febr. 9. 15:30
12/14 frászkarikaborsó válasza:
nem szerencsés ilyen korán tehéntejet adni, allergizálhat, ha nem is most de felnőtt korában lehet tejérzékeny attól, hogyha túl korán kap tehéntejet.
13/14 anonim válasza:
hasmenést kaphat és allergizálhat...ahogy előttem is írták,lehet,hogy csak (jóval)később alakul ki az intolerancia.én nem kockáztatnék,ki lehet bírni ezt az időszakot tej nélkül...most ez az egy év,vagy aztán lehet hogy egész életében..
14/14 anonim válasza:
A parom feltestverei 17 honapos korukban cukorbetegek lettek (most 8 evesek , ikrek) mert az edesanyukajuk tehentejjel itatta oket pici koruktol kezdve. Semmi mast nem kaptak mondjuk enni 1 eves korukig csak tehentejet, az orvos egyertelmuen allitotta h ezert lettek inzulinos cukrosok. Van h 22-es a cukruk... Nagyon sokat sokszor kell oltani magukat. mindegy en semmikeppen sem kockaztatnek. Csinald tapszerbol ha annyira szeretned, de meg sztem akkor is korai a tapszerbe griz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!