Milyen hizlaló ételeket adhatnék 7 hós kislányomnak?
Köszi szépen. Mást sem csinálok,mint a dokikkal konzultálok. És normálisan táplálom! Szoptatom,főzelékeket,gyümölcsöt,pépet adok neki,mint afféle normális édesanya. De mivel mindenből csak 60akat eszik,így inkább stagnál a súlya,minthogy hízna. Mivel itt az ősz,és a testvérei óvodába járnak,gondoltam a betegségeket hazahozzák majd. Mielőtt ő is elkapna vmit szeretném egy kicsit hízlalni,hogy ne legyen még soványabb.
Az ilyen válaszok mint amit adtál pedig ebben nem segítenek,inkább ne írtál volna semmit...... Van elég bajom nélküled is.....
Sziasztok!
Ajánlom nektek a Devics Józsefné: Csecsemők szakácskönyve
Ajánlja a kölest, rizslisztet a főzelékekhez (könnyebb főzni vele) Stb. Még ötletnek is jó.
És a hozzátáplálás fokozatos legyen. A baba semmilyen ízt nem ismer még, lassan alakul ki a saját ízlése. Szóval nem kell neki 3 fogás. Kb 7 főzeléket variáltam hétfőtől vasárnapig. Kb 10 -11 hónapos korára. Új ízeket mindig a megszokott mellé adtam kóstolónak. kb a 3. napon már megette az új ízű főzeléket. Szóval csak lassan.
A köles nagyon egészséges és nincs erős íze. Én főtt zöldséggel turmixoltam, és így lett pl. főzelék. De ez töményebb jóval, mint a rizs, nem adtam minden nap. Nem allergizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!