Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam 3 hónapos lesz...

A kisfiam 3 hónapos lesz február 19-én. És most jelenleg 8 kg. Baj ez?

Figyelt kérdés

2013. febr. 7. 23:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg és hogy lehet ezt elkerülni ugyan mondd már meg!

Az én fiam 5 perc alatt végez a cicizéssel, és nincs beépítve mérőberendezés! Figyelj nekem doki mondta hogy anyatejjel nem lehet túletetni, de te biztos okosabb vagy az orvostól!

2013. febr. 9. 10:48
 22/31 anonim ***** válasza:
Ja de még jó hogy így csináltam, a fiam nem lett kövér egyáltalán, pedig 7 kg volt 6 hósan!
2013. febr. 9. 10:51
 23/31 anonim ***** válasza:
3 hósan nem 6. Bocsánat elírtam
2013. febr. 9. 10:52
 24/31 anonim ***** válasza:
Nekem meg egy másik orvos mondta, hogy lehet, akkor nem kell olyan gyakran szoptatni ha egyszerre sokat eszik, ennyi.
2013. febr. 9. 12:40
 25/31 anonim ***** válasza:

3 óránként szoptattam.... mégis hogy kéne ha nem így?????

Tudod az anyatejet nagyon könnyen emészti a pocakjuk, úgyhogy ilyen időközönként kell neki enni adni eg ekkora gyereknek!

2013. febr. 9. 15:26
 26/31 anonim ***** válasza:
AKkor meg csak sokat evett egyszerre. Enyém egyébként 4 óránként evett és így nem hízott el, pár hónaposan sem volt kövér.
2013. febr. 9. 18:50
 27/31 anonim ***** válasza:

Igen, és hogy csináltam volna szerinted hogy ne annyit egyen egyszerre? 3 perc után vettem volna el tőle vagy mi?

Egyébként pedig nem volt kövér, mert meg volt a magassága is a súlyához!

2013. febr. 10. 13:07
 28/31 A kérdező kommentje:
3800g mal született és 52cm rel. a védőnö és az orvos sem mondta hogy kövér. 3-4 óránként eszik és csak 5 pecig. csak egyszerűen sokat szív egyszerre a védőnő szerint. 100% anyatejes. és cumizni egyáltalán nem cumizik.
2013. febr. 11. 01:53
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen ostoba emberrel, mint a sok 0%-os válaszoló, még nem találkoztam:)

Figyelj már te nagyon buta, mégis hogy kellene szerinted etetni egy anyatejes babát? Kizártnak tartom, hogy te szoptatsz, mert lövésed nincs arról, hogy mit írkálsz:)

Nekem mindkét gyerek anyatejes volt, mindkettő 4 óránként evett, ugyanakkora mennyiségeket (6 hónapos korukig írtam, mikor mennyit ettek, és gyakorlatilag grammra ugyanannyi volt), sosem kértek komfortszopit, pillanatok alatt kiszívták, amit kellett, és ennyi. A múltkor kíváncsiságból megmértem a lányomat 1 perc szopi után, és megette a maga adagját ennyi idő alatt!

És mégis a fiam 6 hónaposan 7 kg volt, a lányom meg 8,5.

És láss csodát, egy éves korában a fiam 9,5kg volt, a lányom meg 9,7.

Úgyhogy nyugodtan abbahagyhatod a butaságok terjesztését, mert nem vagy szakember, csak egy rosszindulatú, frusztrált laikus, akinek nincs jobb dolga, mint észt osztani (ész nélkül).

Anyatejjel nem lehet túletetni egy gyereket. Erről ennyit.

2013. febr. 11. 14:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Már nem szoptatok mivel már nagy a fiam 21 hónapos, de szoptattam amikor kellett. Azért a te gyerekid nem 2,5 hónaposan voltak 8kg-osok, nagyon más ha 6 hónaposan annyi egy gyerek.
2013. febr. 11. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!