A kisfiam 3 hónapos lesz február 19-én. És most jelenleg 8 kg. Baj ez?
Tényleg és hogy lehet ezt elkerülni ugyan mondd már meg!
Az én fiam 5 perc alatt végez a cicizéssel, és nincs beépítve mérőberendezés! Figyelj nekem doki mondta hogy anyatejjel nem lehet túletetni, de te biztos okosabb vagy az orvostól!
3 óránként szoptattam.... mégis hogy kéne ha nem így?????
Tudod az anyatejet nagyon könnyen emészti a pocakjuk, úgyhogy ilyen időközönként kell neki enni adni eg ekkora gyereknek!
Igen, és hogy csináltam volna szerinted hogy ne annyit egyen egyszerre? 3 perc után vettem volna el tőle vagy mi?
Egyébként pedig nem volt kövér, mert meg volt a magassága is a súlyához!
Ilyen ostoba emberrel, mint a sok 0%-os válaszoló, még nem találkoztam:)
Figyelj már te nagyon buta, mégis hogy kellene szerinted etetni egy anyatejes babát? Kizártnak tartom, hogy te szoptatsz, mert lövésed nincs arról, hogy mit írkálsz:)
Nekem mindkét gyerek anyatejes volt, mindkettő 4 óránként evett, ugyanakkora mennyiségeket (6 hónapos korukig írtam, mikor mennyit ettek, és gyakorlatilag grammra ugyanannyi volt), sosem kértek komfortszopit, pillanatok alatt kiszívták, amit kellett, és ennyi. A múltkor kíváncsiságból megmértem a lányomat 1 perc szopi után, és megette a maga adagját ennyi idő alatt!
És mégis a fiam 6 hónaposan 7 kg volt, a lányom meg 8,5.
És láss csodát, egy éves korában a fiam 9,5kg volt, a lányom meg 9,7.
Úgyhogy nyugodtan abbahagyhatod a butaságok terjesztését, mert nem vagy szakember, csak egy rosszindulatú, frusztrált laikus, akinek nincs jobb dolga, mint észt osztani (ész nélkül).
Anyatejjel nem lehet túletetni egy gyereket. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!