Adamo babahintát nagyon pici (35nm-es) lakásba ki lehet használni vagy nem igazán?
Nekünk ajtótokba van felrakva egy sima hintakampóra, szerintem tökéletes kicsinek, nem foglal nagy helyet...
De később nem olyan jó, vagyis nehezebb löki és irányban tartani, mivel egy felfüggesztési pontja van, és a 10 hós lányom "kapálózik" benne ahogy élvezi, rugkapál a lábával, elég egyenesben tartani. Plafonba befúrva nálunk nem nagyon lehetett volna megoldani, az állvány meg borzasztó sok helyet foglal...mármint kis lakásban...
Egyébként én nagyon tudom ajánlani, nagyon szuper, már 5 hónapos volt a lányom, amikor vettük, sajnálom, hogy nem hamarabb :(
Első voltam...
Szia!
Nekünk a 49 nm2es lakásba volt. És az én lányom is sok figyelmet igényelt, nehezen aludt el, azért vettük, sajnos nem hamarabb!! Nekünk plafonba fúrva volt, nagyon bevált. Az étkezőasztal mellett volt felfúrva, hogy legalább enni tudjunk:-) Abból kilátott rám, amikor főztem és mellettem volt, mikor ettünk.
Én vaterán vettem egy tökéletes állapotban lévőt, egy kislányt szolgált ki, de mintha új lett volna, 7000Ft-ért
Nagyon örülök neki, szuper....szerintem nézz szét Te is...
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!