Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minimálbér mellett, hogy...

Minimálbér mellett, hogy lehet eltartani magatokat és a babát is amíg nem mentek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés

Én nagyon tartok tőle,hogy nem lesz pénzünk semmire.

És most szólnék,hogy aki azzal akar jönni,hogy akkor minek a gyerek az le is léphet gyorsan! Én nem erre vagyok kíváncsi!

Első gyerek lesz. Azon gondolkodomkéne valami hobbi amiből még pénzt is lehet csinálni.Nem nagy összegre gondolok csak kis kiegészítésre. Ha esetleg van ötletetek meghalgatom őket. Vagy ha nektek sikerült valami így.

2013. febr. 7. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Először regisztrálnod kell magad, feltölteni termékeket, elfogadják a termékedet akkor a meskának fel kell tölteni 1000Ft-ot, és abból vonják az eladás útán 3%-ot és a feltöltési 30Ft-ot

Regisztrálj és minden világos lesz. A regisztráció még semmit sem jelent az ingyenes.

2013. febr. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!