Minimálbér mellett, hogy lehet eltartani magatokat és a babát is amíg nem mentek vissza dolgozni?
Én nagyon tartok tőle,hogy nem lesz pénzünk semmire.
És most szólnék,hogy aki azzal akar jönni,hogy akkor minek a gyerek az le is léphet gyorsan! Én nem erre vagyok kíváncsi!
Első gyerek lesz. Azon gondolkodomkéne valami hobbi amiből még pénzt is lehet csinálni.Nem nagy összegre gondolok csak kis kiegészítésre. Ha esetleg van ötletetek meghalgatom őket. Vagy ha nektek sikerült valami így.
Mivel GYED mellett nem lehet dolgozni, tényleg csak ezek a maszek munkák maradnak, mint valakinek vasalni, valakinek takarítani. ( barántőmhöz kéthetente 5 órára jön egy nő takarítónő , 5000-kap.
Egyik ismerősöm babákat köt, vaterán árulja. Másik hálózsákokat varr, azt árulja.
Ha a férjed is keres, meg te is, akkor valahogy ki lehet jönni két minimálbérből!
Barátnőmék vannak így, 150.000 kapnak ketten, + a két gyerek családi pótlék 25.000, 175 a havi bevétel.
Ebből lakás hitel 30.000, rezsi, telefon, net 40.000 két gyereknek az Oviban, Suliban a kaja 20.000. 90.000 az össze kiadásuk.
50.000 költenek kajára, 35000 raknak félre havonta, amiből ha kell vesznek ruhát, gyereknek könyvet, suliba, vagy gyújtenek új bútorra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!