Szerintetek szép nevek?
Figyelt kérdés
Szabó Zoltán Oszkár,Szabó Zoltán András2013. febr. 7. 14:30
1/14 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Olyan barátok köztösök.
2/14 anonim válasza:
Nem,egyik sem szép. Főleg nem babának.
4/14 anonim válasza:
Hát nekem az Oszkár nem szimpi de csak amiatt a nagyképű fotómodel miatt!
5/14 anonim válasza:
Nekem olyan "egykaptafára" valónak tűnik. Bocsánat!
Egyszerű, gyakori családnév, egyszerű, gyakori keresztnevek.
Zoltán helyett én inkább javasolnám a Zolta változatot.
8/14 anonim válasza:
Én a második verziót választanám, de csak azért, mert az elhunyt testvérem Zoltán volt, édesapám pedig András. Bár bevallom, nekem a Zoltán nem tetszik (a babánk sem lesz Zoltán), és az Oszkár sem. Azt mondom, Oszkárnak születni kell, és csak egy komolyabb, nem túl mosolygós babát tudnék Oszkárnak elképzelni. Az András ellenben sokoldalú név: becézhető is, de így, teljes formájába is teljesen szalonképes, és felnőttként is használható név.
9/14 anonim válasza:
Nekem csak az Andras jon be, a Zoltan az atlagos, de az Oszkar egyaltalan nem tetszik!
10/14 anonim válasza:
Az osszes rossz, ugy ahogy van! Hogy lehet ma egy gyereknek ilyen neveket adni! Tuti h ezzel ki fogjak cikizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!