A Hanna név nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Nyáron fog megszületni.2013. febr. 6. 22:20
21/23 tihanna válasza:
A világ legszebb neve nem is első sorban a hangzása miatt hanem a jelentése amit jelent: kegyelem,jóság Isten kegyes!
engem személy szerint nem zavar ha a kislányokat igy keresztelik hiszen ez is csak azt bizonyítja hogy rengeteg ember egyetért azzal hogy ez egy gyönyörű HÉBER(zsidó) név :)
22/23 anonim válasza:
Lehet,hogy más meg is született.Nekem Hannám van,és mikor főiskolás voltam ismertem egy családot,ahol is az kislány egyik ovistársa Hanna volt.Ekkor elhatároztam,hogy ha lesz lányom,akkor Hanna lesz.Nem izgat,hogy sok van,én is egy tucatnevű vagyok,de mikor kaptam még nem volt ennyi.Ez ilyen ,én nem attól teszem függővé h ki mit szól vagy körülöttem sok van,tetszett és kész,ezt kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!